More

  OnePlus 2 de 16 GB nu mai este disponibil în Europa şi America

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În cele din urmă, s-ar putea să ai şansa să intri în posesia unui smartphone OnePlus 2, fără să mai fii nevoit să aştepţi să primeşti o invitaţie.

  Din păcate, vei fi nevoit să scoţi din buzunar ceva mai mulţi bani, pentru că versiunea cea mai ieftină nu mai este disponibilă.

  Potrivit TechRadar, OnePlus a anunţat că OnePlus 2 cu 16 GB de memorie internă a fost scos de la vânzare din SUA, Marea Britanie şi magazinele online din Europa.

  Acest lucru înseamnă că singura variantă disponibilă în aceste regiuni este modelul cu 64 GB de memorie internă, care costă aproximativ 389 de dolari.

  Un purtător de cuvânt OnePlus a declarat pentru publicaţie că: „Potrivit feedback-ului clienţilor, am văzut un interes mai mare pentru versiunile de 64 GB ale OnePlus 2 în America de Nord şi Europa, aşa că am eliminat versiunea de 16 GB de pe paginile magazinelor online, începând cu săptămâna aceasta. Vom continua să oferim versiunea de 16 GB în stoc limitat pe piaţa din India, unde clienţii sunt mai interesaţi în ceea ce priveşte mai multe versiuni de spaţii de memorie.”

  Această ştire nu ar trebui să vină neapărat ca o surpriză. Fără versiune de expansiune a cardului microSD, având doar 16 GB memorie internă, este destul de greu să te mulţumească un smartphone, mai ales dacă nu eşti un fan al salvării datelor în cloud.

  Totuşi, schimbare va supăra potenţialii clienţi OnePlus, de vreme ce destul de mulţi preferă o versiune mai ieftină, în detrimentul spaţiului de memorie.

  Ce părerea ai despre decizia companiei OnePlus? Este o mişcare inteligentă? Lasă-ne părerea ta la secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.