More

  LG lansează două flagship-uri smartphone în 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG a anunţat rezultatele financiare pentru al 4-lea trimestru şi pentru tot anul 2015. Anul trecut nu a fost unul dificil doar pentru producătorul de smartphone-uri Android HTC, ci şi pentru LG.

  Compania a raportat că a pierdut mai mult de 35 de milioane de dolari într-un singur trimestru din 2015, mai exact în perioada sărbătorilor.

  LG a vândut mai mult de 59.7 milioane de smartphone-uri în 2015, dar asta a însemnat o foarte uşoară îmbunătăţire, de doar jumătate de milion comparativ cu anul anterior. Vânzările au fost în SUA de până la 13%, dar pe piaţa nativă doar până la 10%.

  Compania LG a raportat un profit mic în ceea ce priveşte smartphone-urile, atunci când a comunicat cifrele pentru al 3-lea trimestru. Este neclar ce a determinat această schimbare, întrucât vânzările par să fie la acelaşi nivel cu cele anterioare.

  LG spune că va introduce două telefoane flagship anul acesta pentru a mări profitul. V10 este fără doar şi poate un dispozitiv din linia de top, dar se pare că funcţiile sale nu au reuşit să fie transformate în profit.

  În total, LG a vândut 15.3 milioane de unităţi între octombrie şi decembrie, cu 10.8 milioane care conţin 4G LTE.

  Vânzările per total au ajuns la 59.7 milioane de unităţii, comparativ cu 59.1 milioane în anul anterior. S-ar părea că LG nu va putea scăpa de febra preţurilor mici care are loc în mare parte din industrie.

  Rămâne de văzut ce succes va avea LG G5, dispozitiv flagship pe care compania plănuieşte să îl lanseze în perioada următoare, cel mai probabil pe 21 februarie, într-un eveniment dedicat. Tot ce ştim până acum despre LG G5!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.