Tastatura iPhone de la Microsoft este cea mai bună opţiune de tastare cu o mână | NOOBZ.RO

Tastatura iPhone de la Microsoft este cea mai bună opţiune de tastare cu o mână

Mădălina Gănescu
- 26.01.2016, 14:27 în Aplicaţii
0

SHARES

Atunci când eşti nevoit să utilizezi iPhone-ul folosind o singură mână, poţi întâmpina nenumărate neplăceri, dacă nu chiar frustrări.

Microsoft lucrează la o tastatură care ar putea rezolva această problemă, oferindu-ţi o modalitate simplă şi foarte utilă de tastare cu o singură mână.

Tastatura se grupează în colţul de jos al ecranului, astfel că poţi ajunge destul de uşor la literele şi cifrele pe care doreşti să le tastezi, fără să ai surpriza că ai scris un cuvânte pe care nu intenţionai să îl notezi.

Se spune că, aceasta va fi o clonă a tastaturii WordFlow de pe Windows Mobile, singura diferenţă fiind modul de tastare cu o singură mână.

ioswordflow-24.0

Microsoft aduce tastatura Windows Phone pe iOS, iar în prezent tastează o versiune a acesteia, iar în curând va fi disponibilă şi publicului larg pentru testare.

Surse apropiate companiei au dezvăluit planurile Microsoft publicaţiei The Verge, spunând că tastatura iOS include un modul special de tastare cu o singură mână.

Tastele se schimbă pur şi simplu dintr-o parte în alta a ecranului pentru a crea o o tastatură compactă, care să îţi permită să nu mai utilizezi ambele mâini atunci când scrii un mesaj sau te grăbeşti să trimiţi un e-mail.

ios

Vei putea, de asemenea, se accesezi sugestiile de cuvinte, emoticonurile şi să ştergi litere pentru a tasta cuvinte. Microsoft plănuieşte să aducă Word Flow pe iOS în lunile următoare, în vreme ce versiunea pentru Android ar putea fi disponibilă începând cu anul viitor.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!