More

  LG recunoaşte că bootloop-ul de pe G4 este un defect de hardware şi va repara dispozitivele afectate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În dimineaţa aceasta, Noobz anunţa că utilizatorii LG G4 au creat o petiţie prin care solicitau o reacţie din partea LG cu privire la bootloop-ul inexplicabil prin care trec smartphone-urile.

  LG a recunoscut că bootloop-ul este o un defect de hardware şi a anunţat că va repara dispozitivele afectate.

  „LG Electronics a avut la cunoştinţă problema de booting cu smartphone-urile LG G4, care acum a fost identificată ca rezultat de la pierderea unui contact între componente.

  Clienţii care au experimentat aceste probleme cu LG G4 ar trebui să contacteze furnizorii locali de unde au achiziţionat G4 sau un centru de servicii LG (www.lg.com/common) pentru reparaţii suportate complet de garanţie.

  Clienţii care au procurat dispozitivele G4 de la retailerii care nu sunt furnizori de servicii ar trebui să contacteze un centru de servicii LG , cu specificaţia că vor fi diferite condiţiile de garanţie.

  LG Electronics îşi ia angajamentul să furnizeze cele mai bune standarde de calitate a produselor şi serviciilor pentru clienţi şi îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate unora dintre clienţii care iniţial au primit un diagnostic incorect”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanţii companiei la adresa redacţiei Android Authority. 

  Dacă ai un LG G4 cu probleme bootloop, ar trebui să poţi de acum să îţi repari dispozitivul folosindu-te de garanţie. LG confirmă că încercările de rezolvare a problemelor au fost eronate din cauza diagnosticării greşite care a dus la înlocuirea unor părţi nepotrivite.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.