More

  Safari are probleme grave pe iPhone şi Mac

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Browserul Safari, de la Apple, se opreşte neaşteptat pe dispozitivele iPhone şi calculatoarele Mac, deoarece sugestiile de căutare ale motorului de la Apple sunt dezactivate.

  Mai mulţi utilizatori au avut probleme atunci când au încercat să deschidă browserul Safari, fie ca au încercat de pe iPhone sau de la calculatorul Mac. Un bug a împiedicat funcţionarea corectă a browserului, iar acest bug a fost atribuit sugestiilor de căutare implementate în motorul de căutare Apple, aflat atât pe iOS, cât şi pe OS X.

  Din nefericire pentru fanii Apple, acest bug afectează toate versiunile iOS şi OS X, ceea ce înseamnă că cei care sunt afectaţi de bug nu pot naviga deloc pe internet (cu browserul Safari, desigur). Mai multe comentarii de pe Reddit şi postari de pe Twitter indică o problemă la scară largă.

  Această funcţionalitate este folosită pentru a oferi sugestii de căutare utilizatorilor care efectuează o interogare, iar sugestia se realizează pe măsură ce utilizatorul tastează, pentru a ajuta la economisirea de timp.

  sugestii

  Bug-ul se manifestă în mai multe feluri, diferit de la utilizator la altul. Unii spun că browserul se închide atunci când tastezi adresa URL. Pe iOS, browserul se închide imediat ce îl lansezi.

  În momentul de faţă, singura modalitate prin care acest bug poate fi remediat este prin dezactivarea funcţionalităţii „Search Engine Suggestions” din meniul de setări al browserului Safari.

  Pagina de monitorizare a serviciilor Apple nu afişează nicio problemă a browserului, dar cu toate acestea, există sute de sesizări în acest sens. Până în acest moment, Apple nu a oferit detalii despre această problemă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.