More

  Pregătiri pentru Galaxy S7 şi iPhone 7: Când este momentul ideal să vinzi telefonul actual

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă faci parte din categoria persoanelor care vând un telefon pentru a plăti altul nou sau mai performant, înseamnă că trebuie să faci o cercetare, pentru a afla care este momentul oportun pentru cea mai bună afacere.

  Şansele sunt destul de mari ca fiecare utilizator de Samsung să aştepte cu nerăbdare lansarea Galaxy S7 pentru a renunţa la telefonul actual, lucru valabil şi în cazul utilizatorilor iPhone, mai ales dacă ne referim la persoanele pasionate de dispozitive cu diagonale mai mici, care sunt mai uşor de manevrat.

  Este foarte important să ştii când este momentul potrivit să îţi vinzi smartphone-ul pentru a câştiga pe el suficient de mulţi bani încât să obţii cea mai bună afacere atunci când vine vorba de achiziţionarea unui dispozitiv mobil nou, din categoria high-end.

  Trebuie să recunoaştem că există o mulţime de persoane care nu se grăbesc din prima zi să intre în posesia ultimului şi celui mai performant telefon al unui producător de dispozitive mobile. Piaţa de produse secondhand este împânzită cu „experţi” care ştiu când pot obţine cel mai bun preţ pentru un Galaxy S6. Mai exact, specialiştii spun că, preţurile dispozitivelor încep să scadă din momentul în care este lansat un nou produs din serie.

  Ştim cu toţii că, cu cât mai multe persoane vând acelaşi produs, cu atât preţurile vor fi mai competitive, iar câştigurile vor fi mai mari pentru cei care vând produse la mâna a doua.

  În ceea ce priveşte retailerii mari, aceştia au anunţat îmbunătăţiri ale vânzărilor în primele 10 zile după un eveniment major de prezentare al unui produs high-end, potrivit Android Central, iar persoanele care doresc să achiziţioneze un telefon de pe eBay, spre exemplu, încep să caute produsul dorit imediat ce acesta a fost anunţat, lucru ce nu este valabil şi în cazul Swappa.

  Aşadar, atât Swappa, cât şi eBay sunt de acord că cea mai bună perioadă în care să îţi vinzi telefonul este înainte ca cel nou să fie prezentat, întrucât preţul mediu al actualului tău smartphone va continua să scadă de acum până când va fi lansat noul telefon high-end.

  În cele din urmă, este la latitudinea fiecăruia când este ideal să îşi vândă actualul telefon. Dacă vrei, totuşi, să te bucuri de o vânzare profitabilă, este bine să iei în calcul recomandarea specialiştilor în domeniu. De asemenea, nu este o idee rea nici să aştepţi ofertele furnizorilor de telefonie mobilă.

  Indiferent de alegerea pe care o faci, încearcă să fii cu ochii pe preţurile de vânzare, pentru a reuşi să te poziţionezi cu produsul cât mai bine pe piaţă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.