More

  Google a patentat o cutie pe roţi pentru primirea corespondenţei cu drona

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a anunţat în luna noiembrie a anului trecut că va lansa Project Wing, un serviciu de livrarea cu drona, în 2017.

  Compania nu a comentat prea multe cu privire la aceste planuri, dar un patent acordat astăzi ne permite o privire mai atentă asupra modului în care ar putea fi livrate pachetele la uşa ta în mai puţin de 30 de minute.

  Patentul descrie „un recipient de livrare” cu cameră pentru depozitarea pachetelor şi roţi pentru a se mişca. Acesta primeşte notificări legate de livrare şi emite balize infraroșu pentru a ghida drona spre sine.

  Odată ce drona este suficient de aproape şi pe poziţie, depozitează transportul în recipient, care se mută apoi într-un loc sigur, precum garajul personal, până când vii să îl verifici.

  Acest aspect ar putea pune punct grijilor legate de posibilitatea ca cineva să îţi fure pachetele din faţa casei, atunci când nu eşti acasă pentru a le primi personal. Totuşi, rămâne de văzut dacă acest sistem va fi regăsit o dată cu lansarea Project Wing.

  Googles-new-patent-describes-a-box-on-wheels-that-can-receive-drone-deliveries

  Amazon este, de asemenea, în cursa pentru livrarea cu dronele. Compania a arătat un prototip în luna noiembrie a anului trecut. Acesta era capabil să transporte un pachet cu greutate de până la 2.3 kg, la altitudini sub 120 de metri, cu o viteză de 16 km pe oră sau mai mult.

  La începutul acestei luni, Paul Misener, vice-preşedinte pentru politici publice la Amazon, a spus că se lucrează la diferite tipuri de drone pentru diferite medii, precum terenuri agricole, cartiere din suburbii şi complexe cu apartamente la nivele superioare.

  Recipientul robot de la Google seamănă oarecum cu robotul care se conduce singur de la Starship, care poate transporta un pachet prin oraş cu 6.5 km la oră, chiar până la uşa locuinţei tale. Dar, în vreme ce încearcă să ofere o alternativă la drone, ideea Google ţine mai mult de asistarea acestora.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.