More

  Warhammer 40.000: Eternal Crusade va fi lansat pe PlayStation4, Xbox One și PC în vara lui 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  BANDAI NAMCO Entertainment Europe și studioul Behaviour Interactive au anunțat că noul joc Warhammer 40.000: Eternal Crusade va fi lansat pe PlayStation®4, Xbox One și PC în vara lui 2016.

  Pentru prima dată, fanii Warhammer 40.000 își vor putea sprijini facțiunile preferate în cadrul unor bătălii caracteristice universului legendar, desfășurate în cadrul unuia dintre cele mai ambițioase proiecte de massive online shooter.

  Bazat pe extrem de popularul univers Warhammer 40.000, Eternal Crusade îi provoacă pe jucători să ia parte la bătălia disperată purtată de cele patru facțiuni dominante ale secoului XLI pentru a controla aceasta lume distopică.

  Indiferent că vorbim de partea PvP (Player versus Player) sau de PvE (Player versus Environment) jucătorii vor trebui să colaboreze, să să lupte în echipă pentru a avea șanse de izbândă în cadrul bătăliilor de proporții purtate din joc. Jucătorii vor putea alege din 20 de sub-facțiuni diferite, respectiv sute de arme, accesorii și alte posibilități de personalizare ale eroului, inspirate din cei 29 de ani de istorie a universului Warhammer 40.000.

  Este o adevărată onoare să dezvoltăm un joc Warhammer 40.000, mai ales în condițiile răspunsului pozitiv primit din partea comunității în faza de pre-alpha. Abia așteptăm să arătăm lumii întregi la ce lucrăm”, a declarat Stephen Mulrooney, Senior VicePresident al Behaviour Digital.

  Suntem încântați de această nouă colaborare cu Behaviour Interactive. Datorită rețelei noastre de distribuție, fanii din aproape 100 de țări vor avea acces la Warhammer 40.000: Eternal Crusade! Cu această ocazie, aș vrea să spun și cât de entuziasmată este întreaga echipă BANDAI NAMCO Entertainment Europe pentru șansa de a lucra cu legendara franciză Warhamme,” a declarat Alberto Gonzalez Lorca, Vice-President of 3rd Parties and Southern Europe în cadrul Bandai Namco Entertainment.

  Suntem cu adevărat încântați să-l avem pe BANDAI NAMCO Entertainment ca partener pentru a desăvârși colaborarea cu Games Workshop,” a declarat Rémi Racine, fondator și CEO al Behaviour Interactive.

  Warhammer 40.000: Eternal Crusade va fi lansat pentru PlayStation®4, Xbox One și PC în vara lui 2016.

  Pentru mai multe informații vizitați:

  » Pagina oficială a jocului: www.eternalcrusade.com

  » Pagina oficială al BANDAI NAMCO Entertainment Europe: www.bandainamcoent.eu

  » Pagina oficială al Behaviour: https://www.bhvr.com

  » Pagina de licențiere a jocurilor Games Workshop: licensing.games-workshop.com

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.