More

  Facebook adaugă 5 noi emoticonuri la butonul de Like

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook le va permite în curând utilizatorilor să îşi exprime trăirile mai mult decât prin intermediul butonului de Like.

  Reţeaua socială plănuieşte o lansare a 5 noi butoane emoji, la nivel global în următoarele săptămâni, pe care utilizatorii să le folosească în loc de „Like”.

  Potrivit Bloomberg, noul Facebook Reactions va include emoticonurile „Love”, „Sad”, „Angry”, „Happy” şi „Wow”. Încă o reacţie care a fost testată pe unele pieţe este „Yay”, dar se pare că nu va fi lansată, întrucât Facebook spune că simbolul „nu a fost înţeles de toată lumea”.

  Chris Cox a condus echipa care a ajutat la crearea şi testarea noilor butoane Facebook Reactions, cu sprijin din partea CEO-ului Facebook, Mark Zukerberg.

  „În interiorul companiei, au existat discuţii cu privire la modul în care poate fi adăugată opţiunea fără ca fiecare postare să pară aglomerată cu lucruri pe care să dai click. Cu cât este mai simplu de utilizat, cu atât oamenii vor folosi mai mult.

  Zuckerberg a avut o soluţie: să fie adăugat butonul de Like sub fiecare post, dar dacă cineva de pe smartphone apasă mai lung pe acel buton, celelelate opţiuni să apără instant.

  Echipa Cox s-a ocupat de asta şi a adăugat animaţii pentru a clarifica înţelesul acestora, emoji-urile galbene fiind capabile să sară şi să schimbe expresii.

  Spre exemplu, cel nervos se înroşeşte, uitându-se în jos de furie. O dată ce utilizatorii dau click pe răspuns, postarea din News Feed arată o povestioară cu câte wow-uri, haha-uri şi love-uri a generat”, declară Chris Cox.

  Expansiunea butonului de LIKE vine după ani de încercări din partea Facebook de a implementa diferite moduri solicitate de utilizatori, pentru a putea să îşi exprime mai uşor emoţiile.

  În galeria de mai jos poţi vedea cum vor arăta emoticonurile atunci când le vei folosi pentru a-ţi exprima emoţiile pe Facebook. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.