More

  HP produce un smartwatch cu cristale Swarovski şi ecran transparent

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noul smartwatch este rezultatul colaborării dintre HP şi designerul american Isaac Mizrahi, iar ceasul nu este deloc diferit de orice al ceas elegant, pe care o doamnă l-ar purta la o ţinută distinsă.

  La prima vedere, nu ai spune că ai de-a face cu un dispozitiv inteligent, iar elementele Swarovski fac notă discordantă cu design-ul futuristic cu care ne-au obişnuit smartwatch-urile de pe piaţă.

  Lucrul care îl diferenţiază de un ceas normal este ecranul transparent, care poate fi activat cu ajutorul cadranului. Smartwatch-ul poate fi conectat la dispozitive care rulează iOS 8+ sau Android 4.4+, prin Bluetooth. În acest mod, utilizatorul poate vedea apelurile telefonice, mesajele, email-urile şi chiar numărul de paşi pe care i-ai făcut.

  smartwatch-HP-swarovski

  Din păcate, nu poate trimite mesaje voce, nu poate fi folosit pentru a asculta muzică, să îl foloseşti pentru a efectua plăţi şi nici pentru a monitoriza ritmul cardiac.

  hp2

  Producătorul se mândreşte cu faptul că bateria ţine ani buni, dacă sunt folosite numai funcţiile de bază, de ceas. Dacă sunt folosite toate funcţiile smartwatch, perioada de funcţionare este de 5 zile.

  Dispozitivul care poartă inscripţia „Engineered by HP” are o dimensiune de 42 mm şi este disponibil în culoarea argintie şi aurie. Cureaua poate fi schimbată, dar fiecare culoare costă 40 de dolari.

  Smartwatch-ul HP are un preţ de 250 dolari, ceea ce nu este un preţ foarte ridicat pentru ceea ce poate oferi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.