More

  Blochează reclamele pe Android cu Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a lansat un serviciu de blocare a conţinutului publicitar pentru sute de milioane de utilizatori Android. Blochează reclamele pe Android cu Samsung!

  Actualizarea browserului web pentru utilizatorii Android 5.0 livrează blocarea anunţurilor pentru prima dată.

  La începutul acestui an, Apple a construit în tăcere ad block API pentru iOS. Provocând panică printre furnizorii de publicitate, care nu se aşteptau ca reclamele de pe dispozitivele mobile să fie blocate.

  Blochează reclamele pe Android cu Samsung

  Noul sistem de la Samsung, de blocare a reclamelor, este asemănător cu cel de la Apple. Dezvoltatorii sunt capabili să construiască extensii adblock pentru browserul Samsung Internet, care se ocupă de reclame în locul utilizatorilor.

  Diferenţa aici este că versiunea de la Samsung funcţionează doar în cazul browserului de internet al companiei. Nu şi în ceea ce priveşte Google Chrome sau oricare altă alternativă.

  Acest lucru nu contează cu adevărat, totuşi, dat fiind faptul că utilizatorii optează pentru browserul implicit. Google Play store estimează 50 de milioane de instalări pentru Samsung Internet.

  Blochează reclamele pe Android cu Samsung

  Adblock Fast este prima extensie de care poţi profita. Este gratuită şi la îndemâna oricui începând de astăzi. Echipa a descoperit că, acest lucru poate face ca paginile să se încarce cu până la 51% mai rapid cu reclamele blocate pe dispozitivele Android.

  În lunile ce urmează, Samsung plănuieşte să aducă actualizarea şi pentru utilizatorii de Android 5.0. Aşa că în curând se vor bucura şi aceştia de serviciu.

  Întrebarea pentru cei care fac bani din publicitate online:

  Începe o apocalipsă a reclamelor sau în cele din urmă vom vorbi de un eşec ca în cazul iOS? VIA

  Ce părere aveți despre posibilitatea de a bloca reclamele din browserul Samsung? Aveți în plan să schimbați browserul Chrome sau Firefox cu Samsung? Vom vedea îmbunătățiri considerabile în timp în fiecare browser în parte. Dar până atunci, ce faceți? Scrieți-ne în comentarii!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.