More

  Papa Francisc va juca în filmul „Beyond the Sun”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Papa Francisc a uimit în nenumărate rânduri prin modestia sa şi prin modul prin care se străduieşte să aducă pacea în lume.

  În urmă cu doar două săptămâni, Tim Cook s-a întâlnit cu Papa pentru a discuta despre tehnologie, iar astăzi, aflăm că Suveranul Pontiv va fi primul papă care va juca într-un film.

  Mai exact, acesta se va juca pe sine în filmul Beyond the Sun. În ciuda numelui, nu este o poveste science fiction, ci un film cu temă religioasă, bazat pe gospel.

  Potrivit Variety, filmul va fi o „aventură de familie” cu Papa Francisc care le cere producătorilor să creeze un film prin care să le transmită cuvântul lui Iisus. Cu alte cuvinte, nu vorbim despre un simplu film, ci despre un MESAJ.

  Profiturile de pe urma filmului vor fi donate unor organizaţii de caritate pentru copii din Argentina, ţara natală a Papei.

  Filmul este finanţat şi produs de Ambi Pictures, în colaborare cu Andrea Iervolino: „Ne arătăm toată bucuria şi mulţumirea faţă de Sanctitatea Sa, Papa Francisc, pentru participarea sa la realizarea acestui film, lucru care ne lasă fără cuvinte. Nu este doar un film pentru noi, este un mesaj şi, cine mai bine decât Papa, poate transmite un mesaj spiritual societăţii?”

  Bacardi spune: „Este o onoare pentru Andrea şi pentru mine să avem oportunitatea de a lucra cu Sfinţia Sa, Papa Francisc, pentru a răspândi mesajul prin intermediul filmului. Vom realiza un film de care să fie mândră fiecare parte implicată. Familiile de peste tot din lume nu doar că se vor bucura de acest film, ci vor fi cu siguranţă mişcate.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.