More

  TOP 10 gadgeturi care prezintă cel mai mare interes pentru utilizatorii Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Săptămâna trecută, Facebook a făcut publice o serie de date cu privire la interesele utilizatorilor, prin intermediul unei noi unelte numită Audience Optimization.

  Pentru prima dată, Facebook a dezvăluit nu doar sute de mii de categorii în care reţeaua socială îşi împarte utilizatorii, dar şi numărul de persoane care prezintă un anumit interes pentru fiecare categorie în parte.

  Serviciul Audience Optimization permite fiecărui admin să identifice publicul ţintă prin căutarea şi selectarea intereselor relevante. Pentru a se asigura că aceste interese nu sunt nici prea nişate, nici prea vaste, Facebook completează automat interesele şi furnizează publicul ţintă pentru fiecare, nu doar ca o reprezentare a publicului care a dat like paginii, ci ca o reprezentare a tuturor utilizatorilor Facebook.

  În ceea ce priveşte popularitatea gadgeturilor pe Facebook, se pare că utilizatorii au fost în mod deosebit interesaţi de iPhone, cu un număr de 428,558,240 de utilizatori, urmat de iPad cu 174,672,620 şi pe locul 3 de iPod Touch cu 110,935,280 de persoane.

  Pe locul 4, regăsim Samsung Galaxy cu 99,291,670, urmat de iPhone 6 cu 99,273,140 de utilizatori interesaţi, iar pe 6 se află iPhone 5, urmat cu o diferenţă foarte mică de PlayStation şi PlayStation 4. Pe locurile 9 şi 10 sunt iPod, respectiv XBox (console).

  Desigur, vorbim de o serie de cifre la nivel mondial, acestea fiind diferite de la o ţară la alta. Cert este că, produsele Apple ocupă primele locuri în top 10, lucru ce nu trebuie să ne uimească deloc, dată fiind popularitatea de care se bucură brandul peste tot în lume, până mai ieri fiind cea mai valoroasă companie din lume, Alphabet reuşind de curând să o detroneze. 

  Lista este interesantă şi ne arată ce reuşeşte Facebook să înveţe despre noi. Preferred Audiences reuşeşte să „sorteze” utilizatorii pentru a furniza conţinut dedicat. VIA

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.