More

  Samsung Gear 360 va fi prezentat pe 21 februarie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Camera Gear 360 va fi  prezentată o dată cu Samsung Galaxy S7, pe 21 februarie, la evenimentul găzduit de Samsung în Barcelona, Spania, înainte cu o zi de Mobile World Congress 2016.

  O veste bună pentru cei care nu mai vor să aştepte finalizarea proiectului de producere a unei camere pentru realitatea virtuală, denumit Proiectul Beyond.

  SamMobile a publicat informaţii potrivit cărora, Samsung se pregăteşte pentru lansarea unei camere de realitate virtuală, respectiv Samsung Gear 360, care va fi prezentată alături de smartphone-ul Samsung Galaxy S7, pe data de 21 februarie 2016.

  Dispozitivul Gear 360 nu va fi la fel de elaborat şi performant ca Proiectul Beyond. Camera va avea două camere capabile să capteze imagini la 180 de grade, fără să aibă mai multe camere pentru a capta mai multe cadre în compunerea imaginii.

  samsung-gear360

  Gear 360 va putea filma la rezoluţie 4k, dacă sunt folosite ambele lentile. Există mai multe moduri de manipulare a imaginilor, precum vizualizare împărţită, panoramă sau timelapse. Nu se ştie dacă dispozitivul va putea transmite streaming live.

  Desigur, sunt doar informaţii care nu au fost confirmate de niciun reprezentant oficial al companiei. Cu toate acestea, o prezentare a dispozitivului, odată cu Galaxy S7, ar fi o strategie cu adevărat inspirată.

  Cei care sunt avizi după gadgeturi aşteaptă cu sufletul la gură lansarea, mai ales cu entuziasmul care s-a format în jurul realităţii virtuale. Încă nu există detalii despre preţ şi compatibilitate. Rămâne de văzut dacă, într-adevăr, vom vedea cele două dispozitive, la pachet.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.