More

  ADIO facturi la întreţinere! Singurul dispozitiv de care ai nevoie în casa ta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tesla a prezentat, anul trecut, dispozitivul Powerwall, o baterie reîncărcabilă pentru locuinţă, capabilă să stocheze energie solară şi să furnizeze energie, atunci când este nevoie.

  Cu toate că bateria a fost disponibilă într-un număr limitat, Tesla a înregistrat nu mai puţin de 38.000 de precomenzi şi a declarat că întreg stocul a fost epuizat până la jumătatea anului 2016.

  Acum, Elon Musk a declarat că Tesla a trecut la dezvoltarea celei de-a doua versiuni a bateriei Powerwall, care va fi disponibilă, cel mai probabil, în vara anului 2016.

  Acum avem la dispoziţie Tesla Powerwall şi Powerpack, pe care urmează să le supunem unei serii de teste, peste tot în lume. Am avut multe rezultate bune„, a declarat Musk, în discuţia pe care a avut-o cu posesorii de maşini Tesla, pe 29 ianuarie, la Paris.

  CEO-ul Tesla a adăugat că „vom avea o nouă versiune a Powerwall, probabil în iulie sau august, anul acesta, care va avea capacităţi şi mai mari„.

  Din păcate, Musk nu a oferit mai multe detalii referitor la care va fi „schimbarea” sau ce va presupune acest lucru pentru consumatori şi, cu toate că ar fi vorba de o schimbare majoră, acesta a declarat mai de mult cărata de îmbunătăţire a bateriei nu este una substanţială.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.