More

  Oglinda inteligentă DIY de care fiecare dintre noi avem nevoie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Atunci când niciun producător nu îţi oferă o oglindă inteligentă, tot ce îţi rămâne de făcut este să creezi de unul singur una.

  Bineînţeles, pentru a ajunge la această performanţă, trebuie să fii cel puţin un inginer, dacă nu chiar un inginer la Google care are ceva mai mult timp liber la dispoziţie.

  Max Braun a creat această oglindă inteligentă DIY în timpul său liber, iar aşa cum puteţi observa şi în imagini, aceasta rulează Google Now.

  Folosind o oglindă cu 2 feţe, un display, câteva componente mai ieftine şi un panou de control, Brau a reuşit să obţină un rezultat uimitor, o oglindă inteligentă care te ţine conectat la Internet of Things.

  Dat fiind faptul că vorbim despre un proiect realizat de inginerul Google în timpul său liber, trebuie să recunoaştem că munca sa este de apreciat din toate punctele de vedere.

  Pentru a genera actualizările necesare, Braun a folosit întâi Chromecast, apoi Nexus Player şi la final Fire TV Stick, iar acum oglinda poate fi utilizată folosind comanda vocală „OK, Google”.

  Smart-Mirror-Google-Now-2

  Pentru moment, oglinda inteligentă realizată de acesta funcţionează aproximativ la fel cum o face Google Now: actualizări despre vreme, titlurile ştirilor principale (via un feed Associated Press RSS) şi lucrează la actualizările cu privire la trafic şi multe alte funcţii care ţi-ar putea, de asemenea, fi de folos.

  Luând în considerare faptul că Hiroshi Lockheimer, SVP al Android, Chromecast şi Chrome OS a postat tweet-ul de mai sus atunci când a sesizat eforturile lui Braun, nu ar fi exclus ca anul viitor să vedem Nexus Mirros la Google I/O.

  Ce părere ai despre oglinda inteligentă creată de inginerul Google? Lasă-ne opinia ta la secţiunea de comentarii de mai jos! VIA

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.