More

  Tandemul Lenovo – Motorola începe să dea rezultate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După ce Lenovo a achiziţionat Motorola, în cadrul companiei au avut loc schimbări majore, inclusiv modificări la nivel de branding.

  Lenovo a investit 2.91 miliarde de dolari în această afacere, dar divizia de mobile a companiei este pe drumul cel bun şi se pregăteşte să facă bani din nou.

  În total, Lenovo a anunţat un profit net de 300 de milioane de dolari pentru T3 din 2015 şi, se pare că, divizia de mobile a companiei este pe punctul de a face profit după câteva restructurări majore.

  Lenovo a precizat că va dura între 4 – 6 luni pentru a aduce divizia de dispozitive mobile pe profit după achiziţionarea Motorola.

  Uitându-ne la divizia mobile, comenzile au scăzut până la 18.1% pe parcursul anului, rezultând un număr total de vânzări de 20.2 milioane de unităţi. Acest lucru a fost influienţat în mare parte şi de piaţa de smartphone-uri din China, care a crescut extrem de puţin anul trecut.

  Totuşi, Lenovo şi-a îmbunătăţit performanţele în afara Chinei, cu o creştere a vânzărilor cu 15% de la an la an şi vânzări în India cu până la 206%. Motorola a dus-o şi ea bine, cu o creştere de 25% în vânzări de la un trimestru la altul.

  În ceea ce priveşte banii, trimestrul al 3-lea a venit pentru Lenovo cu 3.2 miliarde de dolari de la divizia de mobile, din care 2 miliarde au reprezentat contribuţia Motorola.

  Rămânem şi noi cu ochii pe tandemul Lenovo – Motorola, pentru a vedea care sunt produsele din divizia mobile care ne vor atrage cu adevărat atenţia în 2016.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.