More

  Artistul excentric care transformă maşinile de lux în opere de artă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Rich B. Caliente este un designer auto care a lucrat cu nenumăraţi artişti, din diferite industrii, pentru a le transforma maşinile de lux în opere de artă.

  „Sunt extrem de încăpăţânat şi fac asta pentru că toată lumea mi-a spus că nu pot să o fac.”

  Împachetarea unei maşini presupune în primul rând studierea elementelor de design. Potrivit lui Rich, oricine poate colanta o maşină, dar nu oricine o poate crea: „Dacă trebuie să creăm un design pentru o maşină, voi cere bani pentru asta, dacă decizi să îl foloseşti o faci, dacă nu, nu, pentru că nu este deloc uşor să faci asta şi presupune foarte mult timp.

  Dacă un client mă contactează şi îmi cere să îi colantez maşina, încerc să înţeleg cine este pentru a veni cu un design care să transmită faptul că acesta nu conduce doar o maşină, ci o extensie a sa. După ce alegem designul, hotărâm dacă o să acoperim vopseaua, pentru că sunt anumite lucruri pe care nu le acopăr, doar din motive de calitate şi finisaj.”

  porsche1

  Cu Porsche-ul a vrut să facă ceva diferit şi rezultatul a fost extrem de bine primit, 5 din 10 persoane oprindu-se lângă maşina de lux să facă o poză. „Este incredibil să transformi imaginaţia în realitate şi să vezi oamenii cum se opresc să facă poze.”, a declarat artistul.

  Rich C. Caliente s-a stabilizat pe piaţă ca unul dintre cei mai căutaţi designeri auto din industrie. Acesta a lucrat cu superstaruri din lumea hip-hop, din NBA, NFL şi cu siguranţă vei găsi semnătura sa pe majoritatea maşinilor de lux din Miami.

  auto

  În afară de pasiunea pentru designul auto, Rich devine din ce în ce mai cunoscut pentru munca sa cu Kid Robot, compania sa de jucării. Aceasta a pornit ca o colaborare pentru promovarea artei sale în continuă dezvoltare, iar treptat s-a transformat într-un brand.

  Dacă vrei să vezi ce presupune munca pe care o desfăşoară artistul, Elite Daily a creat un interviu în exclusivitate cu acesta pe care îl poţi viziona apăsând play mai jos.

  porsche

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.