More

  Samsung Gear S3 ar putea prezenta tehnologia de scanare a venelor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a patentat un smartwatch care se bazează pe o nouă tehnologie, cea de scanare a venelor, care va fi folosită drept alternativă fără atingere la senzorul de scanare a amprentei pentru siguranţă biometrică pe dispozitive portabile.

  Nici măcar nu am văzut un senzor de scanare a amprente implementat pe un dispozitiv mobil comercial, dar Samsung doreşte să se asigure din toate punctele de vedere când vine vorba de siguranţa dispozitivelor personale în viitor.

  Patentul Samsung prezintă detalii legate de un smartwatch care proiectează o sursă de lumină pe partea superioară a mâinii şi foloseşte o cameră pentru a citi structura şi modelul venelor.

  Scanner-ul vascular este deja folosit de FBI, CIA şi o serie de spitale, pentru verificare şi este considerat chiar mai sigur decât tehnologia de scanare a amprentei.

  Samsung-snartwatch-vascular-scanner-patent

  Analiza venelor poate furniza mai multe date pentru verificare decât reuşeşte să o facă un scanner de amprentă. De asemenea, vorbim despre un sistem biometric fără atingere, însemnând că starea pielii nu poate afecta citirea.

  Fiecare persoană care a avut la un moment dat arsuri, tăieturi sau iritaţii la nivelul degetelor, poate înţelege cum poate fi afectată acurateţea citirii amprentei.

  Desigur, Samsung patentează tot felul de tehnologii, pe cât de ciudate, pe atât de minunate, şi multe dintre acestea nici măcar nu ajung pe piaţă, aşa încât nu putem confirma că Gear S3 va avea implementat un scanner vascular pentru deblocare sau plăţi.

  Samsung-vascular-scanner-patent-process

  Ce părere ai despre această tehnologie de scanare a venelor? Este mai bună sau mai rea decât cea de citire a amprentelor sau de scanare a irisului? VIA

  Foto: Android Authority

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.