More

  Samsung reinventează Galaxy Note Pen, dublându-i dimensiunea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă faci parte din categoria persoanelor care deţin un dispozitiv din seria Note, nu este exclus ca la un moment dat să fi experimentat clipele în care îţi era destul de incomod să utilizezi S Pen-ul.

  Unii au mâinile de dimensiuni medii, în vreme ce alţii le au mai mari, motiv pentru care le este ceva mai greu să mânuiască cu dibăcie stylus-ul care este nici mai mic, nici mai mare, decât dimensiunea degetului arătător.

  Din fericire, se pare că Samsung are în plan să producă un S Pen, pentru Galaxy Note, care îşi dublează dimensiunea, lucru ce îl va face mult mai uşor de utilizat. Pentru moment, avem doar câteva imagini care ne sugerează modul în care va arăta accesoriul, dar nu avem detalii legate de materialul din care va fi creat.

  Putem asista la crearea unui S Pen din plastic, dar la fel de bine acesta ar putea fi din metal sau sticlă, nu putem şti niciodată.

  s1

  Potrivit unor patente descoperite de Patently Mobile, stylus-ul va fi introdus în continuare într-un slot, dar numai până la jumătate, iar partea rămasă afară se îndoaie şi de prinde de carcasă. Ideea este ca utilizatorii să se bucure de avantajul accesoriului, dar acest lucru să nu compromită sub nicio formă estetica designului.

  s4

  Când introduci S Pen-ul în slot şi îl îndoi, o încuietoare îl va bloca în interior, motiv pentru care nu trebuie să îţi faci probleme că acesta va cădea. Atunci când desfaci stylus-ul, încuietoarea eliberează accesoriul şi îl poţi folosi pentru ce ai nevoie.

  Samsung a achiziţionat patentul pentru S Pen-ul pliabil în trimestrul 3 din 2015, dar US Patent & Trademark Office nu a făcut publică informaţia până anul acesta. Nu ştim sigur dacă funcţia va fi implementată şi pe alte produse comerciale, dar este cert că avem în faţă un mod de utilizare creativ şi inovativ al S Pen-ului.

  Ce părere ai despre patent? Lasă-ne părerea ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.