More

  Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge: Noi imagini continuă să apară

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aşa cum ne-am fi aşteptat, această perioadă va fi una a imaginilor şi informaţiilor cu privire la lansare celor mai noi flagship-uri ale giganţilor din tehnologie.

  Marţi, Noobz.ro prezenta primele imagini hands-on cu Samsung Galaxy S7 Edge. Astăzi, au apărut noi imagini, de data aceasta de la publicaţia Pisapapeles.net, preluată de Nowhereelse.fr.

  De data aceasta, avem în faţă un S7 Edge Gold, cu margini curbate, rama metalică foarte discretă, butonul home dreptunghiular şi foarte uşor rotunjit la colţuri şi camera principală la acelaşi nivel cu carcasa dispozitivului.

  1

  Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge: Primele imagini hands-on

  Au trecut zilele în care Samsung ne ţinea departe de tot ce însemna planurile flagship-urilor. Acum, suntem surprinşi cu un val de amănunte, deşi mai avem de aşteptat mai bine de o săptămână până la evenimentul de prezentare, care va avea loc la Barcelona pe 21 februarie.

  Pentru că Evan Blass ne-a obişnuit să nu rămâne niciodată dator, avem şi din partea sa o nouă imagine, care ne prezintă versiunea Silver. Aşadar, în numai două zile, am avut ocazia să vedem 3 versiuni ale Samsung Galaxy S7.

  2

  Până acum, imaginile date publicităţii cu Samsung S7 au fost numai cu varianta Black a dispozitivului. Cea pe care o avem mai sus este, cel mai probabil, versiunea S7 Edge cu baterie de 3,600 mAh, despre care am vorbit într-un articol dedicat ceva mai devreme.

  Acestea fiind spuse, aceasta este o nouă confirmare a faptului că Galaxy S7 va aduce schimbări minore de design în comparaţie cu predecesorul.

  Ce părere ai despre imaginile apărute în presă cu Samsung Galaxy S7 Edge? Dacă ar fi să achiziţionezi una din versiunile flasgship-ului, care ar fi aceea? Lasă-ne alegerea ta la secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.