More

  Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge: Primele imagini hands-on

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  A apărut o nouă imagine care pare să prezinte dispozitivul Galaxy S7 Edge. Aceasta a fost publicată pe Weibo şi arată aceeaşi versiune neagră despre care am tot auzit în ultima perioadă.

  Eşti curios să vezi cum va arăta de fapt Galaxy S7 Edge? Ei bine, nu ar trebui să ne surprindă că acesta va avea un design obţinut dintr-o combinaţie între Note 5 şi S6 Edge. După o serie de reprezentări CAD şi randări, o imagine publicată de website-ul vietnamez ReviewDao pretinde că avem în faţă actualul Galaxy S7.

  Imaginea confirmă o serie de detalii despre care am tot auzit de câteva săptămâni despre Galaxy S7. În primul rând, este confirmată camera, care va avea 12 MP şi se pare că va fi, totuşi, mai bună decât cea pe care o regăsim pe Galaxy S6.

  Samsung-Galaxy-S7-Edge-Noir-840x1120

  Mai putem observa din imagini faptul că camera este foarte aproape de nivelul carcasei şi are o formă uşor rotunjită. Acest lucru l-am prezentat atunci când am publicat diagrama CAD cu Galaxy S7, care a fost ulterior confirmată de media coreeană.

  În al doilea rând, putem vedea din imagine că Galaxy S7 va avea spatele din sticlă curbată care se îmbină perfect cu o ramă metalică. Aceasta este o altă schimbare subtilă în comparaţie cu Galaxy S6, care are partea din spate din sticlă plată.

  samsung-galaxy-s7-hands-on-leak

  Imaginea se pare că arată Galaxy S7 despre care s-a tot vorbit în presă încă de săptămâna trecută. Trebuie să notăm faptul că ReviewDao precizează că, avem în faţă un prototip, motiv pentru care versiunea comercială ar putea diferi de ceea ce ne este prezentat acum.

  Raportul include câteva informaţii despre Galaxy S7, majoritatea dintre ele fiind cele despre care am mai auzit până acum. Nu este clar de unde au apărut aceste detalii, dar cert este că o nouă informaţie ne va bucura destul de mult: încărcarea incredibil de rapidă, de la 0 la 80% în doar 30 de minute.

  Vom vedea dacă toate aceste informaţii vor fi confirmate de Samsung pe 21 februarie, când vor fi prezentate Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Barcelona.

  Foto articol: Phone Arena

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.