More

  Foloseşti WhatsApp? Cele mai noi surprize de care te poţi bucura

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cum peste un milion de utilizatori activi lunari, nu trebuie să ne mai surprindă că WhatsApp adoptă anumite modificări pentru a ne oferi o experienţă de comunicare cât mai specială şi interactivă.

  Aplicaţia nu creşte numai din punct de vedere al numărului de utilizatori, ci reuşeşte să aducă periodic îmbunătăţiri, ca să nu mai menţionăm şi faptul că acesta este complet gratuită acum, în urmă cu doar câteva săptămâni fiind scoasă taxa anuală de 99 cenţi.

  Ce avem nou o dată cu ultima actualizare WhatsApp? Ei bine, ştim că se lucrează la apelurile video, dar astăzi, aplicaţia deţinută de Facebook, primeşte o serie nouă de emoticonuri pentru divertismentul utilizatorilor.

  Aşa cum vei putea observa de îndată ce îţi vei face actualizarea aplicaţiei, te vei putea bucura de noi iconiţe interactive, de la „degetul mijlociu” până la „cutia cu pop-corn” sau „iconiţele religioase” şi nu numai.

  Emoji sunt destul de importante pentru comunicare şi este plăcut să vezi că ai la dispoziţie cât mai multe opţiuni, chiar dacă foloseşti frecvent doar o parte dintre acestea.

  Desigur, singura modalitate prin care poţi explora noile emoticonuri este prin actualizarea la versiunea 2.12.441. Singura problemă este că, s-ar putea să nu poţi face, cel puţin pentru moment update-ul, acesta fiind disponibil treptat.

  Aceste actualizări au loc pe faze, dar poţi să verifici Google Play Store să vezi dacă dispozitivul tău mobil este pregătit pentru cele mai noi emoji oferite de WhatsApp.

  DESCARCĂ WhatsApp DE PE GOOGLE PLAY STORE

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.