More

  Dacă modifici setările iPhone-ului la această dată îţi distrugi telefonul

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu încerca acest lucru acasă! Schimbarea datei la modele recente de iPhone în mai 1970 va transforma dispozitivul într-un smartphone complet inutil şi imposibil de reformatat.

  Deşi dispozitivele mobile iPhone sunt pe piaţă de când a lansat Apple primul produs din această serie în 2007, ai posibilitatea de a schimba data începând cu anii ’70.

  Când telefonul este oprit şi repornit, acesta refuză să se redeschidă, singurul lucru pe care îl poţi vedea pe display-ul său fiind logo-ul Apple şi neputând sub nicio formă să faci orice altceva.

  Dacă încerci să conectezi telefonul la iTunes, nu vei reuşi să faci acest lucru. Utilizatorii au raportat că singura modalitate prin care mai poţi readuce smartphone-ul la viaţă este prin a merge cu el să fie reparat într-un Apple Store.

  Eroare face ca orice dispozitiv iOS cu un procesor de 64 de biţi să devină inutil – de la iPhone 5s, 6, 6 Plus, iPad Air 2, până la iPad Mini 3 sau 4 şi chiar a 6-a generaţie de iPod Touch.

  Experimentul a fost făcut de câţiva utilizatori Reddit, mulţi dintre care au confirmat că atunci când au închis telefonul, acesta a refuzat să se mai repornească.

  Ca-_P9gW8AAVk4j

  Eroare depinde cel mai probabil de fusul orar: utilizatorii din America, cu zona temporară GMT, au fost afectaţi, dar doar un utilizator cu zona temporală stabilită în Beijing nu a păţit nimic. iPhone-ul setează data în GMT, aşa că în anumite zone de timp, schimbarea datei la mai 1970 setează ceasul intern sub 0, potrivit unui utilizator Reddit.

  iPhone-urile setează data automat, dar din meniul de setări utilizatorii pot schimba data manual, alegând să antedateze la mai 1970. Când smartphone-ul este repornit, acesta se blochează la ecranul de pornire alb, care prezintă doar logo-ul Apple.

  Mai mulţi utilizatori iPhone au realizat experimentul pe pielea lor şi l-au făcut public prin intermediul canalului de YouTube, iar printre aceştia se numără şi Zach Straley.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.