More

  Valentine’s Day: Skype te ajută să trimiţi video-uri de dragoste persoanei iubite

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Skype te ajută să îţi surprinzi jumătatea într-un mod inedit, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Chiar dacă persoana iubită se află încă la muncă sau abia s-a trezit, înregistrează-i un video cu inimioare şi transmite-i ceea ce simţi.

  Skype s-a străduit din greu să creeze Mojis – care presupun GIF-uri animate cu sunet – mult mai popular. Urmând un set de teme despre dragoste create de Paul Mc Cartney, Skype adaugă funcţia „Dragoste” pentru a-ţi fi mai uşor să găseşti Moji-urile pentru a le împărtăşi cu cei dragi.

  Pe lângă această temă de dragoste, Skype îţi permite, de asemenea, să înregistrezi video-uri de Valentine’s Day cu o temă cu inimioare zburătoare, care sunt menite să facă mesajul şi mai romantic. În plus, poţi descărca video-urile pentru a le împărtăşi chiar şi cu cei care nu utilizează Skype.

  Funcţia este disponibilă doar pe Android şi iOS. Pe dispozitivele Apple, poţi da click pe o iconiţă mică cu inimioare din colţul din dreapta-sus a ecranului principal Skype, în vreme ce pe Android inimioarele va apărea de îndată ce apeşi butonul „+” din colţul din dreapta-jos.

  b

  Poate că cea mai importantă veste este că Skype a adăugat funcţia de căutare pentru Moji şi emoticonuri. De asemenea, aceasta este limitată pentru Android şi iOS, cel puţin pentru moment, dar asta înseamnă că poţi căuta video-urile după denumire, conţinut sau emoţii relevante.

  Căutarea va fi desigur la îndemâna tuturor utilizatorilor şi va face aplicaţia din ce în ce mai populară, mai ales datorită noului design. Aceasta şi alte funcţii devin disponibile pentru toţi utilizatorii începând de astăzi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.