Apple: Avem peste 11 milioane de abonaţi Apple Music şi 782 de milioane de utilizatori iCloud

Mădălina Gănescu
- 13.02.2016, 0:36 în Aplicaţii
0

SHARES

Eddy Cue şi Craig Federighi de la Apple au fost invitaţi recent la talk show-ul lui John Gruber, unde au discutat despre unele dintre cele mai fine nuanţe ale serviciilor Apple.

Mai mult decât atât, aceştia chiar au furnizat o serie de numere grele pentru Apple Music şi iCloud.

Întâlnirea dintre cei 3 s-a concentrat îndeosebi pe noile sisteme de operare iOS 9.3 şi tvOS 9.2, în vreme ce Apple extinde programul beta public pentru lansările OS, designul impresionant iTunes, cât de implicaţi sunt Eddy şi Craig în utilizarea, testarea şi instalarea software-ului beta şi nu numai.

Potrivit executivilor Apple, peste 11 milioane de utilizatori plătesc pentru a fi înregistraţi în Apple Music, iar 782 de milioane fac asta pentru iCloud. Aceştia se află, de asemenea, pe mai bine de un miliard de dispozitive Apple.

Reprezentanţii Apple au mai precizat că există peste 200,000 de iMessages în sistem în fiecare secundă şi 750 de milioane de tranzacţii pe săptămână prin intermediul iTunes şi App Store.

Cu toate că nu avem numărul utilizatorilor Apple TV sau Apple Watch, există o nouă aplicaţie de la distanţă pentru Apple TV. Potrivit executivilor Apple, aceasta va imita telecomanda Apple TV existentă deja, inclusiv modul de utilizare a gesturilor şi Siri.

Pentru mai multe detalii, puteţi asculta înregistrarea talk show-ului chiar aici.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!