More

  iPhone 5se şi iPad Air 3 vor fi disponibile la vânzare din 18 martie

  Apple nu se lasă cu nimic mai prejos decât competiţia, care va prezenta pe 21 februarie flagship-urile mult aşteptate de utilizatorii Samsung şi LG.

  Aşa cum am mai precizat în ultima perioadă, atât luna februarie, cât şi martie, vor fi pline de surprize pentru împătimiţii de dispozitive mobile, indiferent de brandul pe care aceştia îl preferă.

  Ei bine, ştim cu toţii că Apple se pregăteşte să satisfacă cerinţele tot mai mari din partea fanilor săi, legate de iPhone-urile de 4 inchi. Ştim deja care vor fi variantele de culori în care va fi disponibil telefonul iPhone 5se, pentru că aşa se zvoneşte că se va numi smartphone-ul, ca de altfel şi chestiuni legate de specificaţiile tehnice ale acestuia.

  În plus, zvonurile indică ca dată de lansare ziua de 15 martie, iar zvonurile ultimelor ore ne arată faptul că iPhone 5se şi iPad Air 3, împreună cu o serie nouă de Apple Watch vor fi disponibile la vânzare începând cu 18 martie, la doar 3 zile după ce compania se aşteaptă să susţină un eveniment pentru a anunţa noul hardware.

  15 MARTIE: Apple lansează iPhone-ul de 4 inchi, noi versiuni de Apple Watch şi un nou iPad

  Sursele susţin, de asemenea, că nu va exista o perioadă disponibilă pentru precomandă. iPhone 5se se aşteaptă să fie un hibrid al iPhone 5se şi iPhone 6, cu componentele actualizate şi un cip NFC pentru Apple Pay.

  iPad Air 3 se zvoneşte că va fi un iPad Pro mini, mai mult sau mai puţin. Dacă ai în plan să achiziţionezi un iPhone sau un iPad mini mai mic, acum ştii şi care este ziua în care acestea vor fi disponibile. Din păcate, nu există niciun zvon cu privire la posibilitatea ca iPad mini să primească un upgrade.

  Încă nu este clar cât va cere Apple pentru iPhone 5se, dar se zvoneşte că va fi o versiunea „mai ieftină” a iPhone 6 şi iPhone 6s. Mulţi se aşteaptă ca iPhone 5se să coste în jur de 500 de dolari.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here