More

  Apple înlocuieşte toate cablurile USB-C defecte

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple a anunţat că va înlocui toate cablurile USB-C care au fost comercializate cu un „defect de design„.

  Este vorba despre cablurile care au fost livrate cu laptopurile MacBook Retina de 12 inci, până în luna iunie 2015, inclusiv.

  Potrivit informaţiilor furnizate de compania Apple, cablurile defecte pot provoca încărcarea incompletă sau chiar pot să nu încarce deloc dispozitivul MacBook. Cablurile care prezintă această problemă pot fi identificate uşor după marcajul de pe etichetă: „Designed by Apple in California. Assembled in China.„, cât şi după seria produsului.

  appleusbccablereplacementprogram

  Apple va înlocui cablurile tuturor clienţilor care întâmpină aceste probleme, fără să perceapă costuri suplimentare. Pe lângă înlocuirea acestor cabluri defecte, programul de înlocuire se aplică şi cablurilor care au fost vândute separat, ca accesorii.

  Tuturor clienţilor care au furnizat un cont de email valid atunci când au înregistrat produsul online, sau dacă au achiziţionat produsul direct de pe Apple Online Store, le vor fi înlocuite automat cablurile.

  Cei care nu sunt în baza de date, dar care sunt eligibili, pot contacta departamentul de suport Apple sau să meargă la un distribuitor autorizat Apple. Programul de înlocuire al acestor cabluri se va derula până în data de 8 iunie 2018.

  MacBook Retina a fost disponibil din luna aprilie 2015, deci cablurile defecte au fost disponibile numai 2 luni, după care au fost înlocuite.

  Nu este pentru prima dată când Apple are un astfel de program de înlocuire a produselor care au defecte de fabricaţie. În total, Apple a avut 14 astfel de programe.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.