Testul lumânării te ajută să te redescoperi

NoobZ
- 13.02.2016, 11:16 în Cultura
2

SHARES

Alege una dintre cele 7 lumânări din imagine, după care citeşte mai jos şi află ce dezvăluie aceasta despre personalitatea ta, dar mai ales cum le poţi folosi pentru a te redescoperi.

Negru – Multe persoane sunt de părere că negru este culoarea răului, lucru care este total lipsit de sens. Lumânările negre te ajută de fapt să depăşeşti momentele în care piezi pe cineva drag sau te afli într-o situaţie dificilă şi nu mai găseşti nicio cale de scăpare. Tot ce trebuie să faci este să aprinzi o lumânare de culoare neagră şi să meditezi pentru minimum 10 minute.

Violet – Este culoarea care îţi restartează emoţiile, ideile, speranţele. Dacă simţi că îţi piezi încrederea în tine sau nu eşti sigur de deciziile pe care vrei să le iei, lumânările violet pot crea câmpul energetic care să te readucă pe drumul cel bun.

Alb – Reflectă energia lunii şi te ajută să vibrezi la cele mai înalte frecvenţe. În acelaşi timp, îţi oferă cel mai deosebit sentiment, cel de puritate, şi te ajută să îţi stabileşti un scop. Acest tip de lumânare este excelentă pentru momentele de meditaţie şi reflectare asupra sinelui.

Albastru – Este culoarea cea mai strâns legată de capacităţile psihice. Aceasta te ajută să îţi reechilibrezi starea de spirit şi să găseşti liniştea după o zi zbuciumată. Dacă ai fost rănit, lumânările albastre îţi pot asigura atmosfera în care să te poţi recupera.

Verde – Este asociată cu sentimentele şi cu inima, deşi te-ai fi aşteptat ca rozul sau roşul să fie culorile atribuite acestora. Este o culoare foarte vie, asociată cu inima şi natura, iar aceasta este perfectă pentru a aduce un strop de fericire şi împlinire ori de câte ori simţi că te-ai deconectat de la mediul înconjurător.

Galben – Ţine de comunicare, pace şi gândire. Dacă trebuie să înveţi pentru un examen sau ai de pregătit un proiect foarte important, de care depinde cariera ta, atunci ar fi bine să îţi aprinzi o lumânare galbenă care va crea enegia de care ai nevoie. De asemenea, lumânarea galbenă este indicat să fie aprinsă şi atunci când faci un brainstorming cu echipa de la birou.

Roşu – Este o culoare grozavă, care adaugă pasiune în viaţa ta ori de câte ori este nevoie. În cazul în care simţi că începi să îţi pierzi curajul şi consideri că ei experimentat prea multe momente dificile, aprinde o lumânare roşie. Aceasta este cheia spre inspiraţie şi spre sentimentele de dragoste pentru persoana iubită, dar şi pentru membrii familiei sau prieteni.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!