Lansare Galaxy S7: Samsung are reclamă chiar în fața Apple Store din Barcelona | NOOBZ.RO

Lansare Galaxy S7: Samsung are reclamă chiar în fața Apple Store din Barcelona

Mădălina Gănescu
- 19.02.2016, 11:35 în Samsung
0

SHARES

Înainte de lansarea Galaxy S7, care va avea loc duminică, 21 februarie, Samsung a instalat un ecran gigant chiar lângă unul dintre principalele magazine Apple din Barcelona.

Încă nu este sigur dacă această locaţie va funcţiona ca spaţiu de reclamă Samsung temporară, pe durata conferinţei Mobile World, dar chiar dacă este numai o chestiune de publicitate pentru evenimentul Galaxy S7 Unpacked, putem afirma că avem în faţă o mişcare inteligentă.

Mesajul vizual pe care Samsung îl transmite prin intermediul acestui ecran de sticlă gigant este cât se poate de clar. Apple Store-ul din Barcelona este găzduit de o clădire cu o arhitectură tradiţională, în vreme ce display-ul Samsung este strălucitor, luminat şi modern.

Mesajul pe care compania îţi dă senzaţia că vrea să îl transmită este: „Poate ai trecutul, dar noi vom fi viitorul” sau cel puţin asta înţelegem noi din imagine.

În plus, deşi mulţi ştiu deja care este locaţia deţinută de Apple Store-ul din Barcelona, trebuie să recunoaştem că display-ul imens al Samsung a pus într-un con de umbră gigantul din Cupertino, cel puţin pe perioada evenimentului de tehnologie din Spania, care se desfăşoară între 22 – 25 februarie 2016.

Răspunsul cu privire la Galaxy S7 îl vom auzi cu siguranţă începând cu săptămâna viitoare, iar tot de atunci vom vedea în ce direcţie se va îndrepta divizia de dispozitive mobile de la Samsung în anul 2016.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!