More

  Samsung, SEAT şi SAP prezintă noul concept de „maşină conectată” la MWC

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  SEAT şi SAP au semnat un acord care consolidează alianţa cu Samsung. Acesta doreşte crearea unui sistem de plată fără a mai fi nevoit să părăseşti maşina, ca de altfel şi utilizarea unei chei digitale.

  Conectivitatea sigură şi experienţa fără cusur sunt una dintre principalele provocări în anii ce vin. SEAT va prezenta conceputul de „maşină conectată”, la standul SAP de la Mobile World Congress 2016.

  SEAT, Samsung Electronics şi SAP SE au creat o alianţă tehnologică pentru a dezvolta proiecte de viitor pentru maşinile conectate. La cea de-a 11-a ediţie a MWC, programată să înceapă luni, 22 februarie, în Barcelona, Spania, cele 3 companii vor prezenta conceptele inovative dezvoltate prin munca în comun şi expertiza de vârf în industrie.

  Anul trecut, SEAT şi Samsung au ajuns la un acord cu privire la primele soluţii tehnologice care sunt deja prezente pe unele modele de SEAT. Înţelegerea de anul acesta se întăreşte prin alăturarea SAP, liderul mondial în aplicaţii, reţele de business şi Internet of Things (IoT).

  „Parteneriatul Samsung cu SEAT şi SAP atrage atenţia cu privire la angajamentul în dezvoltarea soluţiilor inovative pentru următorul nivel al maşinilor conectate”, spune dr. Injong Rhee, vice-preşedinte executiv, şef al R&D, Software şi Servicii, Divizia de Comunicare Mobilă Samsung.

  „Samsung se axează pe reducerea decalajului dintre electronicele de consum şi industria de automobile, prin aducerea celor mai noi tehnologii mobile de ultimă oră la experienţa de conducere.”

  Potrivit directorului executiv SEAT, Luca de Meo: „Pentru SEAT, conectivitatea este factorul cheie. Această alianţă tehnologică cu Samsung şi SAP întăreşte dorinţa SEAT de a deveni un punct de referinţă pentru conectivitate şi, mai presus de orice, de alianţă cu cei mai buni parteneri pentru a implementa noul ecosistem de mobilitate de business.”

  Samsung va însoţi SEAT pentru al doilea an la rând la MWC. Anul acesta, SEAT va prezenta un vehicul, care reprezintă viziunea de viitor pentru maşinile conectate, la standul SAP, unde vor fi disponibile, de asemenea, demo-uri de la Samsung, SEAT şi SAP.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.