More

  Aston Martin-ul lui James Bond, din Spectre, vândut la un preţ incredibil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Maşina Aston Martin DB10, care are şi autograful actorului Daniel Craig, a fost scoasă la licitaţie, iar estimarea iniţială a fost de 1,4 milioane de dolari.

  Maşina folosită în pelicula James Bond: Spectre a fost vândută în final pentru incredibila sumă de 3,48 de milioane de dolari. Licitaţia a avut loc la casa de licitaţii Christies.

  Preţul de vânzare a depăşit cu mult aşteptările în ceea ce priveşte maşina care l-a ajutat pe James Bond să scape din ghearele celui care se afla pe urmele sale. Cu toate acestea, licitaţia a fost închisă, iar încasările de pe urma maşinii Aston Martin DB10 vor intra în posesia organizaţiei Médecins sans Frontières.

  Alături de autoturism, au mai fost scoase la licitaţie mai mai multe elemente de recuzită care au fost folosite pentru realizarea filmului Spectre.

  Licitaţia a strâns în total 3,98 de milioane de dolari, bani care vor fi folosiţi în scopuri caritabile.

  Aston Martin a creat numai 10 modele Aston Martin DB10, care au fost folosite la filmare. Majoritatea maşinilor au fost modificate de către echipa de producţie, în timpul filmărilor, pentru a le adapta cascadoriilor.

  Un singur exemplar a rămas „neatins” la încheierea filmărilor. Acel exemplar a fost cel scos la licitaţie şi este singurul disponibil publicului. Aston Martin DB10 are caroseria din fibră de carbon cu un design rafinat. Motorul este un V8 de 4,7 litri şi o cutie de viteze în 6 trepte, de la un V8 Vantage.

  Din păcate, Aston Martin DB10 nu este certificat pentru a putea fi condus pe drumurile publice, dar cu siguranţă cine a plătit acea suma exorbitantă îşi permite un întreg circuit pe care să îi dezlănţuie puterea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.