More

  Preşedinte Samsung: „Voi sunteţi inima inspiraţiei şi inovaţiei noastre!”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a lansat flagship-urile Galaxy S7 şi S7 Edge în cadrul unui eveniment dedicat presei, în Barcelona, în data de 21 februarie 2016. La eveniment, au avut cuvântul CEO-ul şi Preşedintele Samsung, DJ Koh şi fondatorul şi CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg.

  „Credem într-un univers de posibilităţi nelimitate!”, a declarat CEO-ul companiei Samsung aflat pe scenă la evenimentul de lansare Samsung Galaxy S7. „Nicio companie nu este pe o poziţie mai bună de a oferi astfel de experienţe decât Samsung.”

  „Sunt încântat să fiu aici în faţa a mii de oameni şi cu sute de mii de oameni care ne urmăresc. Nu am visat niciodată că voi sta vreodată pe o scenă ca aceasta, în faţa a atât de multă lume.”, a declarat CEO-ul companiei Samsung DJ Koh. „Ca şi companie, Samsung a învăţat să asculte şi să ia cele mai bune decizii, astfel devenind un pionier în luarea deciziilor.

  final

  Ambiţia a fost întotdeauna din ce în ce mai mare. Am realizat ceea ce alţii doar au visat. Noi ne-am asumat responsabilitatea de a vă asculta şi de a face lucrurile de care vouă vă pasă. Îmi asum responsabilitatea în faţa a milioane de oameni din întreaga lume pentru a transforma vieţile tuturor.

  Îmbrăţişez această responsabilitatea cu încredere. Nu afirmăm că ştim totul, dar îi ajutăm pe clienţi să obţină ceea ce îşi doresc. Suntem oameni prin pasiunea de a asculta, de a învăţa şi de a împărtăşi.”, a mai adăugat acesta.

  s7-s7edge

  „Oferiţi-mi posibilitatea de a vă prezenta Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge. Acestea sunt dispozitivele care fac diferenţa între ce poate face un telefon şi ce poate fi un smartphone”, a introdus CEO-ul Samsung dispozitivele anului.

  „Voi veţi fi inima inspiraţiei şi inovaţiei noastre. Vă mulţumim tuturor că ne-aţi fost alături!”, este mesajul de încheiere al CEO-ului Samsung, astăzi, în cadrul evenimentului Samsung Galaxy S7 Unpacked.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.