More

  Carcasa genială care înregistrează discret orice conversaţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Există câteva soluţii simple prin care poţi înregistra o conversaţie telefonică. Aplicaţiile precum Google Voice sunt destul de uşor de utilizat, dar chiar şi aşa, poţi înregistra doar apelurile primite.

  Asta înseamnă că, dacă vrei să înregitrezi un apel important legat de muncă sau o conversaţie cu persoana iubită, s-ar putea să nu fii atât de norocos. Just in Case (JIC) ar putea fi soluţia la acest tip de probleme. Noua carcasă pentru iPhone permite utilizatorilor să înregistreze discret orice tip de conversaţie. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să apese un buton de pe spatele accesoriului pentru smartphone, iar conversaţia începe să fie înregistrată.

  Un microfon foarte bine poziţionat preia sunetul de la ambele capete ale conversaţiei, iar înregitrarea se salvează direct în cardul microSD din carcasă. Utilizatorii pot apăsa pe butonul de pe spatele carcasei ori de câte ori vor să asculte înregistrarea prin intermediul speakerelor plasate pe aceasta sau pot să copieze conversaţia de pe microSD direct într-un folder din calculatorul personal.

  JIC susţine până la 20 de ore de înregistrare şi poate fi utilizată până la 8 ore la o singură încărcare. În plus, accesoriul ideal pentru înregistrat conversaţii este disponibil în 15 combinaţii de culori.

  just in case

  JIC seamănă cu o carcasă oarecare pentru iPhone, aşa că nicio persoană din jurul tău nu şi-ar putea da seama dacă înregistrezi o conversaţie. Singurul lucru care ar putea să atragă atenţia este speakerul de pe spatele acesteia.

  Legile în ceea ce priveşte înregistrarea unei conversaţii diferă de la o ţară la alta, aşa că înainte să achiziţionezi un asfel de dispozitiv, interesează-te dacă este legal să îl utilizezi în ţara în care locuieşti.

  Accesoriul va fi disponibil prin Indiegogo începând cu 24 februarie la preţul de 29 de dolari, redus cu 50% faţă de preţul la care se va vinde în magazine începând cu luna mai 2016.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.