More

  Cum îţi poţi spiona prietenii de pe Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un dezvoltator de software din Danemarca a creat o modalitate prin care poţi urmări care este perioada în care prietenii tăi sunt cei mai activi pe Facebook şi nu numai.

  Søren Louv-Jansen foloseşte un cod bazat pe perioadele de timp în care utilizatorii stau pe Facebook sau pe Facebook Messenger. Pentru că multe persoane verifică Facebook-ul dimineaţa, chiar înainte să se dea jos din pat, Louv-Jansen a reuşit să adune informaţii legate de obiceiul lor de dormit (deşi această procedură funcţionează doar în cazul celor care utilizează frecvent reţeaua socială.)

  Louv-Jansen a publicat codul sursă, pentru ca oricine să îşi poată spiona prietenii, pe GitHub, şi a explicat cum funcţionează într-o postare de blog săptămâna trecută. Folosind software-ul, poţi verifica ce fac prietenii tăi pe facebook o dată la 10 minute, la fel cum a făcut Louv-Jansen pentru a afla care sunt obiceiurile prietenilor săi.

  Astfel, programatorul a aflat că prietenii săi au un program regulat de somn în timpul săptămânii, în vreme ce în weekend lucrurile se schimbă radical. Aparent, reprezentanţii Facebook nu sunt de acord cu utilizarea acestei strategii de urmărire a prietenilor de pe Facebook, solicitându-i lui Louv-Jansen să nu încurajeze această practică pentru că încalcă termenii de utilizare ai site-ului.

  Totuşi, dezvoltatorul a refuzat să scoată tutorialul de pe GitHub, spunând că aceasta este o modalitate prin care utilizatorii reţelei sociale pot vedea câte lucruri pot fi descoperite despre aceştia din informaţiile lăsate la vedere.

  „Scopul meu nu a fost să spionez prietenii”, a declarat Louv-Jansen pentru The Washington Post. „Vreau ca oamenii să ştie că lasă nişte urme pe oriunde merg.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.