More

  Android prezintă povestea de prietenie dintre Piatră, Foarfecă şi Hârtie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ecosistemul Android se diferenţiază de iOS prin diversitatea dispozitivelor care rulează sistemul de operare şi nu numai.

  Este adevărat că asta poate duce la probleme, cum ar fi fragmentarea tot mai mare a ecosistemului Android. Cu toate acestea, faptul că diferiţi producători, care oferă designuri diferite ale dispozitivelor, pot rula cu toţii sistemul de operare, oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege dintr-o varietate de produse, dispozitivul ideal pentru ei.

  În spiritul individualismului care merge mână în mână cu comunitatea, Google a iniţiat o campanie de marketing sub sloganul „Be together, not the same.” (Împreună, nu la fel). A doua parte a sloganului face o uşoară aluzie la iPhone.

  Ultima surpriză în cadrul campaniei de marketing este reprezentată de o reclamă drăguţă care implică o coală de hârtie care încearcă să îşi găsească locul într-o şcoală plină de foarfece.

  Deşi bucata de hârtie a încercat iniţial să se integreze într-un grup de hârtii, în cele din urmă a realizat că cel mai bun prieten este o foarfecă, lucru care l-a încurajat să ofere o mână de ajutor unei pietre aflate la nevoie.

  Conceptul este unul încurajator şi îţi ridică moralul imediat, motiv pentru care chiar ar trebui să priveşti reclama până la capăt. După vizionare, lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.