Peste 15.000 de dispozitive HTC Vive au fost vândute în primele 10 minute de la lansare | NOOBZ.RO

Peste 15.000 de dispozitive HTC Vive au fost vândute în primele 10 minute de la lansare

Mădălina Gănescu
- 1.03.2016, 14:37 în Gadgets
0

SHARES

Primul dispozitiv de realitate virtuală de la HTC, Vive, pe care Noobz l-a testat în urmă cu doar o lună de zile şi despre care puteţi citi mai multe aici, a înregistrat un succes neaşteptat chiar în primele 10 minute de la lansare.

Am avut ocazia să testăm două dintre dispozitivele de realitate virtuală de pe piaţă, Oculus Rift, respectiv HTC Vive, prin bunăvoinţa celor de la NVIDIA, care au furnizat plăcile grafice care să permită rularea acestor programe care te poartă, iar aici nu folosesc nicio metaforă, în altă lume.

Testarea a avut loc pe trei planuri, în trei camere, fiecare cameră oferind o anumită experienţă de realitate virtuală. În două dintre camere, au fost folosite căştile HTC Vive, iar în cea de-a treia am avut ocazia să ne jucăm cu Oculus Rift, iar mai multe despre experienţa VR poţi afla de aici.

Precomenzile la HTV Vive VR au început în data de 29 februarie şi vor fi disponibile în magine începând cu 5 aprilie, la preţul de 799 de dolari în Statele Unite ale Americii şi la aproximativ 983 de dolari în Europa.

Vive vine, de asemenea, cu 2 controllere wireless şi 2 staţii care să creeze mediul de realitate virtuală. Setul vine cu un Vive Link Box şi căşti Vive. În plus, trebuie să ţii cont că vei avea nevoie de un computer extrem de puternic pentru a putea folosi HTC Vive.

În afară de jocuri, HTC Vive are o funcție de telefonie care permite realizarea convorbirilor, trimiterea și primirea de mesaje text, urmărirea calendarului, în timp ce posesorul se află în lumea realității virtuale.

Compania taiwaneză intenționează să lanseze, în curând, și un ceas de mână inteligent, dar și un nou model de telefon, HTC One M10, cu o cameră cu focalizare automată ultrarapidă.

Vezi lista preţurilor la dispozitivul HTC Vive VR peste tot în lume.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!