Ai fost blocat pe WhatsApp? Iată cum îți dai seama.

SHARES

Ai fost blocat pe WhatsApp? Cum îți dai seama?

Mădălina Gănescu
- 2.03.2016, 14:54 în Aplicaţii
Ai fost blocat pe WhatsApp? Iată cum îți dai seama.

Ai sesizat în ultima perioadă că o anumită persoană nu îţi mari răspunde la mesajele trimise pe WhatsApp? Acesta ar putea fi un semn că ai fost blocat. Ai fost blocat pe WhatsApp? Iată cum îți dai seama.

Ai fost blocat pe WhatsApp?

» Nu mai poți vedea statusul pentru ultimul act sau conectat în fereastra de conversație. Conectat înseamnă că respectivul contact are aplicația deschisă și este conectat la internet. Cu toate acestea, nu înseamnă neapărat că a citit mesajele dvs. Ultimul act se referă la ultima accesare pe WhatsApp.

» Nu mai poți vedea nicio actualizare privind poza de profil a contactelor.

» Orice mesaje trimise către un contact care te-a blocat vor fi redate doar cu un singur semn de bifare (mesaj trimis). Niciodată nu se va mai afișa și cel de-al doilea semn de bifare (mesaj livrat). Află mai multe despre semnificaţia semnelor de bifare de pe WhatsApp.

» Ai fost blocat pe WhatsApp? Orice apel pe care vei încerca să îl efectuezi nu va putea fi finalizat.

În cazul în care observi toate indiciile de mai sus pentru un anumit contact, este posibil ca persoana respectivă să fii ales opțiunea de a te bloca. Totuși, mai există și alte posibilități. Acest proces a rămas ambiguu, în mod intenționat, pentru a-ți proteja intimitatea atunci când blochezi un contact. În consecință, reprezentanţii WhatsApp nu pot oferi această informație.

Ce se întâmplă atunci când blochez pe cineva?

Atunci când blochezi persoane pe WhatsApp, nu vei mai primi mesaje sau apeluri pe WhatsApp de la respectivele contacte.

» Mesajele trimise pe WhatsApp de către un contact blocat nu vor mai apărea pe telefonul tău și nu vor mai fi livrate către tine niciodată.

» Informațiile tale privind ultimul act și conectat nu vor mai fi vizibile pentru contactele pe care le-ai blocat.

» Mesajul tău de stare nu va fi vizibil pentru contactele blocate.

» Orice modificare adusă pozei de profil nu va fi vizibilă pentru contactele blocate.

» Nu vei putea trimite mesaje sau efectua apeluri către un contact blocat, doar în cazul în care vei decide să îl deblochezi.

Există o opțiune foarte importantă pe care funcția de blocare nu o afectează

Blocarea unui anumit contact nu va duce la elimiarea acestui contact din lista ta de WhatsApp. Și nici nu îl va șterge din agenda telefonică. Pentru a șterge un contact pe WhatsApp, trebuie să ștergi mai întâi contactul din agenda telefonică.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!