More

  WhatsApp: Ultima actualizare îţi va permite să transferi documente

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O dată cu ultima actualizare a aplicaţiei WhatsApp, fiecare utilizator va avea posibilitatea să transfere documente direct de pe telefonul mobil.

  Mai exact, imediat după actualizarea WhatsApp, va apărea o iconiţă ce reprezintă o agrafă de birou (la fel cu cea pe care o regăseşti în fereastra de chat de pe Facebook), dar iniţial singurul tip de document pe care îl vei putea transfera va fi în format PDF.

  Pentru a utiliza funcţia, atât expeditorul, cât şi destinatarul trebuie să utilizeze aceeaşi versiune de WhatsApp.

  Aşa cum vei observa în imaginea de mai jos, prin adăugarea unei noi iconiţe în listă, o altă inconiţă mai veche a fost înlăturată. Înainte, exista opţiunea pentru Foto şi Video, iar după ultima actualizare, singura disponibilă va mai fi Camera. Când vei da click pe aceasta, îţi va apărea o fereastră mică de tip popup care te va întreba dacă vrei să realizezi o fotografie sau să înregistrezi un video.

  111

  Dacă vrei să încerci funcţia de transmitere a documentelor, tot ce trebuie să faci este să găseşti un prieten care să ţi se alăture. Pur şi simplu apasă pe agrafa de birou, selectează documentul din lista de PDF-uri din telefon şi dosarul va fi salvat într-o nouă fereastră de documente, din secţiunea Media aflată în meniul din partea superioară a aplicaţiei.

  Deşi această nouă actualizare face disponibilă doar transmiterea documentelor în format PDF, cel mai probabil nu vom mai avea foarte mult de aşteptat până când şi alte tipuri de documente să poate fi suportate.

  11111

  Ai de gând să utilizezi noua funcţie WhatsApp de acum înainte? Ce altă funcţie crezi că ar fi de maxim interes pentru utilizatorii WhatsApp? Lasă-ne opinia ta la secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.