Cum rezolvi cubul rubic din 2 mişcări

NoobZ
de - acum 2 ani în Cultura

Acesta este unul dintre cele mai bine ţinute ascunse secrete cu privire la cubul rubic.

Oricine poate rezolva cubul rubic fără să studieze domeniul sau să înveţe algoritmi complicaţi. Trebuie să începi cu un cub rubic gata rezolvat pentru ca trucul să funcţioneze.

Atât timp cât repeţi aceste mişcări, cubul va reveni la rezolvarea iniţială. Poţi încerca mişcări diferite în afară de aceste 2 mişcări din video-ul de mai jos. Atât timp cât repeţi mişcările şi nu le combini cu altele, la final vei avea un cub rubic rezolvat.

Rezolvarea cubului rubic din 2 mişcări a fost vizionată până acum de peste 12.800.000 de utilizatori şi a adunat peste 25.000 de comentarii.

O parte dintre utilizatori susţin că trucul de 2 mişcări este un fals, în timp ce alţii spun că trebuie să repeţi mişcările pentru aproximativ 3 ore pentru a ajunge la rezolvarea completă.

De asemenea, rezolvarea s-ar părea că este obţinută de fapt din 2 mişcări repetate de 64 de ori, reuşind în cele din urmă să ajungi de unde ai plecat. Un pont care îţi poate fi de folos pentru ca lucrurile să se desfăşoare mai rapid, este să ungi cubul rubic cu ulei, folosind un spray pentru gătit.

Comentarii

comentarii

VIDEO