More

  10 gadgeturi de care ai avut întotdeauna nevoie, dar nu ştiai că există

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O echipă de tineri antreprenori din Brisbane, Australia, numită Dreamfarm, şi-a dedicat întreaga activitate realizând lucruri la care ai visat mereu, dar care nu au fost inventate până acum.

  La prima vedere, invenţiile par chiar simple, dar sunt capabile să rezolve problemele minore de zi cu zi, pe care le întâmpinăm la tot pasul. Spre exemplu, o foarfecă pentru pizza este mult mai practică decât cuţitele convenţionale.

  Premisa de la care a plecat grupul de tineri este: „Dacă iubeşti lucruri care rezolvă o problemă, ai venit unde trebuia. Doar asta facem!”, se arată pe website-ul companiei.

  Iată o serie de produse geniale, pe care le vei îndrăgi cu siguranţă şi de care cel mai probabil ai nevoie în gospodăria ta sau la locul de muncă.

  JOT – Doar agaţă aici – este o ventuză care se lipeşte de orice suprafaţă şi de care poţi prinde obiecte mici, precum chei sau pixuri, pe care de cele mai multe ori obişnuieşti să le pierzi.

  Dreamfarm_Jot

  MEMBO – Aminteşte-ţi să faci asta – Este un dispozitiv pe care îl poţi folosi pentru ca toată lumea să ştie că un anumit lucru, precum hrănitul peştilor, a fost deja realizat.

  Dreamfarm_Membo

  TEAFU – Este un cleşte din silicon pe care îl poţi folosi pentru a stoarce pliculeţele de ceai mai repede, lucru ce te ajută nu doar să îţi savurezi mai repede ceaiul, ci să nu mai laşi nicio picătură de ceai pe masă.

  Dreamfarm_Teafu

  TEMJI – Acest gadget este ideal pentru persoanele care nu reuşesc niciodată să regleze temperatura apei când fac duş. Vorbim despre un dispozitiv care îţi reglează instant temperatura perfectă la duş.

  Dreamfarm_Temji

  TAPI – Produsul este ideal pentru robinetele care mai degrabă împrăştie apa, decât să o livreze uniform. Decât să investeşti într-o baterie scumpă pentru baie, tot ce trebuie să faci este să achiziţionezi un dispozitiv din silicon care direcţionează apă.

  Dreamfarm_Tapi

  SPINK – De câte ori nu ţi s-a întâmplat să verşi cafeaua pe birou, pe acte sau chiar pe tastatura laptopului? Din neatenţie şi grabă, astfel de incidente neplăcute au loc din ce în ce mai des. Echipa Dreamfarm a găsit o soluţie şi pentru astfel de momente, realizând un dispozitiv în care să îţi aşezi paharul de cafea şi să nu îţi mai faci griji că îl vei vărsa.

  Dreamfarm_Spink

  SAVEL – Este un gadget flexibil care te ajută să foloseşti toată pulpa din lămâi, portocale sau orice alt fruct zemos. Storcătoarele tradiţionale nu reuşesc să stoarcă 100% zeama din fruct, dar cu Savel nu vor mai exista astfel de probleme, potrivit producătorilor.

  Dreamfarm_Savel

  GRIPET – Dacă obişnuieşti să laşi bileţele prinse de frigider şi nu ai timp întotdeauna să comunici cu familia la telefon pentru că eşti în permanenţă prins între şedinţe, un astfel de gadget este salvarea ta. Nu mai trebuie să îţi faci griji că bileţelele vor cădea sub frigider, iar mesajul nu va mai ajunge la destinatar.

  Dreamfarm_Gripet

  VEBO – Iubitorii de legume fierte au la dispoziţie un coş de silicon în care îşi pot fierbe porţiile, fără să îşi mai facă griji că se vor sfărâma în timpul procesului de fierbere, dar mai ales că se vor pierde atunci când sunt strecurate.

  Dreamfarm_Vebo

  SCIZZA – Este foarfeca perfectă pentru cei care mănâncă des pizza. Cuţitul pentru pizza nu este întotdeauna practic şi nu oricine ştie să îl mânuiască, dar o foarfecă poate fi întotdeauna salvatoare, mai ales când poate fi utilizată şi pe post de spatulă.

  Dreamfarm_Scizza

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.