More

  Kiddle, versiunea pentru copii a motorului de căutare Google

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a lansat de curând un nou motor de căutare numit Kiddle, special conceput pentru copii. Mai exact, de acum încolo nu va mai trebui să îţi fie teamă că cel mic va căuta anumite lucruri pe internet, pentru că noul motor de căutare filtrează conţinutul pentru copii.

  Astfel, îţi vei menţine copilul protejat de tot tipul de conţinuturi pentru adulţi şi nici nu va mai trebui să îţi faci griji dacă ai uitat să îl supraveghezi în timp de naviga pe internet.

  În încercarea de a le oferi copiilor o experienţă pe internet cât mai apropiată vârstei pe care o au, toate funcţiile motorului de căutare Kiddle, care sunt asemănătoare Google Search, sunt adaptate pentru copii.

  Spre exemplu, background-ul normal, alb, cu care ne-am obişnuit când accesăm pagina Google, a fost înlocuit cu o temă din spaţiu şi cu un roboţel. Primele 3 site-uri care apar în motorul de căutare sunt special gândite pentru copii. Restul link-urilor se concentrează mai mult pe adulţi, dar conţinutul este totuşi trecut printr-un filtru.

  Atunci când cel mic este tentat să caute conţinut pentru adulţi pe internet sau lucruri care nu sunt potrivite pentru vârsta lui, un roboţel albastru cu 4 braţe va apărea nervos şi va trasmite mesajul: „Ooops, se pare că ai folosind cuvinte greşite în căutarea ta. Te rog, încearcă din nou!”

  search

  Dacă, spre exemplu, copilul tău vrea să înveţe mai multe despre Justin Bieber, iar noi ştim foarte bine că artistul nu mai este de mult timp cheie de biserică, nu trebuie să îţi faci niciun fel de griji, Kiddle îi va oferi micuţului tău conţinut targetat, ca de altfel şi imagini potrivite vârstei lui. În plus, nu trebuie să îţi faci griji, pentru că nu va reuşi să aibă acces la pagina de Instagram a vedetei internaţionale.

  justin

  Copiii noştri trăiesc într-o lume digitală şi nu trebuie să ne uimească faptul că utilizează computerele de la vârste fragede. Internetul este, inevitabil, parte din viaţa noastră acum şi copiii noştri vor avea nevoie să studieze şi să comunice folosind această unealtă. Chiar dacă ai încredere în copilul tău, este bine să te pregăteşti pentru situaţiile neprevăzute.

  Se pare că Kiddle este o unealtă de căutare grozavă pentru copiii care vor să navigheze liber pe Internet. Iar dacă tu vrei ca cel mic să facă asta liber, dar în siguranţă, aruncă o privire şi vezi ce îţi oferă noul motor de căutare pentru copii de la Google.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.