More

  Lollipop este cel mai îndrăgit sistem de operare pentru dispozitivele mobile Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  A durat un an şi jumătate pentru ca sistemul de operare Lollipop să ajungă cel mai îndrăgit pentru dispozitivele mobile Android.

  Google a făcut publice statisticile actualizate potrivit cărora Lollipop este acum cea mai utilizată versiune Android, depăşind procentul de 36.1% din cota de piaţă a dispozitivelor la începutul lunii martie şi devansând campionul KitKat, care avea un procent de 34.3%.

  Este o evoluţie foarte bună care sugerează că majoritatea utilizatorilor Android adoptă un sistem de operare modern, pe platforma de dispozitive mobile.

  Aşa cum anunţă Venture Beat, Lollipop a ajuns lider la 16 luni de la lansare şi la 5 luni după apariţia Marshmallow. Deţinătorii de telefoane, fie au avut de aşteptat o perioadă lungă de timp pentru actualizările Lollipop, fie nu s-au grăbit să achiziţioneze ultimele dispozitive lansate, ce vin cu sistemul de operare Android Marshmallow.

  Ca o paranteză, Marshmallow aproape şi-a dublat prezenţa pe dispozitivele mobile, cunoscând o creştere cu 2.3%. Marshmallow va fi disponibil pe flagship-urile smartphone LG G5 şi Samsung Galaxy S7 şi cel mai probabil este doar o chestiune de timp până când utilizatorii vor trece la cel mai nou sistem de operare de la Google. VIA

  android-versions-march-2016

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.