More

  Aplicaţia pentru mobil care creşte mai repede decât Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Lite, versiunea simplificată a aplicaţiei reţelei sociale Facebook, care s-a lansat în 2015, a devenit oficial aplicaţia care are cea mai rapidă creştere, devansând astfel creşterea de care s-a bucurat aplicaţia Facebook originală.

  Aplicaţia Facebook Lite pentru Android a devenit cea mai rapidă interfaţă Facebook, atingând 100 de milioane de utilizatori activi lunar.

  În vreme ce Facebook Lite s-a lansat în perste 150 de ţări din întreaga lume, cele cu numărul maxim de utilizatori includ Brazilia, India, Indonezia, Mexic şi Filipine. „Facebook Lite este interfaţa cu creşterea cea mai rapidă. Vom continua să investim considerabil pentru a face produsul şi mai bun”, a declarat managerul de produs Facebook Lite, Vijay Shankar, pentru Mashable.

  Aplicaţia light de la Facebook s-a lasat în urmă cu 9 luni de zile cu scopul de a eficientiza utilizarea reţelei sociale chiar şi atunci când nu te bucuri de un semnal foarte bun la internet. Aceasta este mai mică de 1 MB şi utilizează cu mult mai puţine date decât aplicaţia originală Facebook. Pentru a asigura viteza, aceasta nu avea suport pentru video şi le cerea utilizatorilor să descarce separat Facebook Messenger.

  De la lansarea sa, aplicaţia a introdus o serie de noi funcţii multimedia care au îmbunătăţit-o considerabil, fără să fie compromis consumul de date. Acest lucru include optimizarea încărcării fotografiilor, mărirea pozelor şi a emoticonurilor, ca de altfel şi furnizarea de informaţii despre câte date consumă fiecare video în parte. „Facebook Lite trebuie să îşi urmeze scopul iniţial, de a funcţiona pe orice telefon, orice reţea şi să fie eficientă din punct de vedere al datelor.”, a mai declarat Shankar.

  Aşadar, Facebook Lite se pare că va deveni o parte majoră prin care compania îşi va extinde strategia de creşte numărul de utilizatori.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.