Cum a cucerit Michelle Obama, Prima Doamnă a Americii, social media

Mădălina Gănescu
- 14.03.2016, 16:28 în Online
0

SHARES

Luna octombrie 2014 a marcat începutul succesului primei doamne a Statelor Unite ale Americii în social media. Michelle Obama a realizat un Vine Q&A pentru iniţiativa sa, Let’s Move!, îndemnând copiii şi familiile lor să trimită întrebări legate de mâncatul sănătos, de gătit sau grădinărit.

În decursul a 5 zile, aceasta a răspuns la întrebări precum: „Care este leguma ta de toamnă preferată?” (cartoful dulce) sau „Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai cu mâncarea?” (să primesc pizza drept recompensă pentru notele mari). A fost drăguţ, dar nu neapărat memorabil.

Apoi, vedeta YouTube Iman „Alphacat” Crosson, care îl imită pe Barack Obama, a intrat în joc. „În medie”, a întrebat-o acesta pe Prima Doamnă, „câte calorii arzi de fiecare dată când te întorci?”

Răspunsul Primei Doamne, Michelle Obama, a venit printr-un Vine:

De aici s-a dezlănţuit nebunia în social media, iar vine-urile realizate de soţia preşedintelui Americii au început să facă înconjurul lumii.

Desigur, creşterea popularităţii Primei Doamne se datorează şi mandatului de preşedinte al lui Barack Obama, al cărui cont de Facebook depăşeşte în prezent 47 de milioane de fani, iar totalul fanilor de pe Facebook, Twitter, Instagram şi alte platforme sociale, ale acestuia depăşeşte 1,5 miliarde. Cu un click pe iPhone, Michelle Obama poate ajunge la public aşa cum Doamna Johnson sau Doamna Bush nici nu au visat.

Michelle Obama a acordat un interviu la 360 de grade celor de la The Verge, iar imaginile de la şedinţa foto şi răspunsurile la întrebări le puteţi regăsi chiar aici.

Modul în care a reuşit Prima Doamnă să acapareze social media va avea cu siguranţă un loc în istorie şi va fi cel mai probabil tema de licenţă sau chiar de disertaţie pentru mulţi studenţii la Marketing şi Publicitate.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!