More

  Orange duce copiii din medii sociale defavorizate la cinema

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La începutul lunii aprilie, Orange invită clienții să devină pentru o zi parteneri de film ai copiilor din medii sociale defavorizate, care nu au avut până în acest moment șansa de a-și vedea eroii animați pe marile ecrane. Acțiunea va avea loc în cadrul unei campanii dedicate programului Orange Film, ajuns deja la a 10-a aniversare.

  Pe 6 aprilie, mai mult de 150 de copii din cinci orașe din țară vor avea oportunitatea de a cunoaște lumea cinematografului și de a avea experiența unui film pentru prima dată.

  Utilizatorii Orange Film care doresc să ofere cel de-al doilea bilet primit prin mecanismul programului și să-i însoțească pe copii la proiecția specială de miercuri, 6 aprilie, se pot înscrie pe site-ul www.orange.ro/film până la data de 28 martie.

  Acțiunea va avea loc în cinematografele partenere Orange Film din București, Oradea, Brașov, Constanța și Pitești.

  Orange Film este programul de fidelitate care de peste 10 ani le oferă șansa clienților companiei să se bucure de filmele preferate alături de persoanele dragi. De la startul programului, peste 3 milioane de persoane au beneficiat de bilete gratuite oferite în cadrul Orange Film.   

  Campania Orange este realizată în colaborare cu Asociația Salvați Copiii România și cu filialele locale ale acesteia.

  Print

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.