Dead Star va apărea pe PlayStation 4 începând cu 5 aprilie | NOOBZ.RO

Dead Star va apărea pe PlayStation 4 începând cu 5 aprilie

Octavian Muche
- 15.03.2016, 17:11 în
0

SHARES

Un reprezentat PlayStation a confirmat astăzi jocul GameSpot Death Star, care se va fi disponibil pe PlayStation Plus în luna aprilie 2016.

„Da, Dead Star va fi adăugat în luna aprilie în gama de jocuri gratuite pentru membrii PlayStation Plus”, a declarat purtătorul de cuvânt al PlayStation.

Dead Star va apărea pe PlayStation 4 începând cu 5 aprilie, potrivit paginii de jocuri PlayStation Store. Dacă este adevărat, înseamnă că va fi lansat fără nici un cost suplimentar, la fel ca Rocket League în iulie 2015.

Pentru moment, puteți juca jocurile oferite de PlayStation Plus luna aceasta, care includ Broforce (votat de fani), Galak-Z, și multe altele.

Suntem abia în a doua săptămână din luna martie, dar se pare că PlayStation Plus intră în centrul atenției cu jocurile gratuite din aprilie 2016. Unul dintre jocurile PlayStation 4 care apar în colecția de jocuri luna viitoare va fi jocul shooter Armature – Dead Star, potrivit unei notificări PSN.

Streamerii au comandat Dead Star pentru PS4, dar pentru că este inclus în jocurile gratis din aprilie 2016, Sony a rambursat toată suma alocată, și nu numai asta, ci persoanele care au dat comandă au primit o temă gratuită cu Dead Star.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!