More

  YouTube a fost iniţial un site video de dating

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cu mult timp înainte ca Tinder şi Badoo să devină cunoscute drept cele mai populare site-uri de dating, trei foşti angajaţi PayPal, Steve Chen, Chad Hurley şi Jawed Karim, s-au gândit să lanseze YouTube, un website video de dating, care să joace rolul de Cupidon.

  Nu asta vă vine în minte atunci când vă gândiți la cel mai mare site video din lume, care întâmpină un miliard de vizitatori pe lună. Dar așa şi-a început YouTube, care a fost cumpărat de Google în 2006 pentru 1,6 miliarde de dolari, activitatea, a declarat co-fondatorul Steve Chen.

  „Am crezut că datingul este alegerea evidentă”, a declarat Chen. Ideea era ca persoanele singure să facă un video cu o introducere despre ele și să spună ce caută la perechea potrivită, spune Chen. După cinci zile nimeni nu a încărcat nici măcar un video, așa că Chen și ceilalți co-fondatori, Chad Hurley și Jawed Karim au regândit ideea.

  Aceştia ştiau că trebuie să facă mai uşor modul în care oamenii aveau să urce conţinutul video online. „Bine, uită aspectul de dating, hai să-l facem pentru orice video.”, declară Chen.

  Elementul de dating a avut o durată mică de viață. Chen a mai precizat că fondatorii au înregistrat numele YouTube în data de 14 februarie, cu mai mult de un deceniu în urmă. „Ziua Îndrăgostiților nu are nici o legătură cu site-ul”, a spus acesta.

  În mod cert a fost cea mai bună alegere. YouTube a crescut, devenind un un imperiu video și lansând carierele mai multor vedete, printre care Justin Bieber, make-up artistul Michelle Pan sau jucătorul de jocuri video PewDiePie.

  Chen a fost la conferinţa SXSW cu Vijay Karunamurthy, un fost e inginer-şef YouTube, pentru a prezenta prima platformă de transmisiuni live culinare din lume, Nom

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.