Ce spune despre tine modul în care strângi pumnul

NoobZ
- 16.03.2016, 15:19 în Cultura
0

SHARES

Modul în care strângi pumnul ar putea fi cheia înţelegerii personalităţii tale, dar mai ales a subconştientului tău. Ar putea părea distractiv modul în care te defineşte pumnul strâns, dar vei vedea că informaţiile pot fi incredibil de clare.

Unele persoane au tendinţa să se exteriorizeze, să se bucure de cei din jur şi să se enzuziasmeze pentru ceea ce are viaţa să le ofere. Altele, se închid în ele, sunt introvertite şi preferă să petreacă timpul departe de ochii lumii. Totuşi, există şi acele persoane care se pot adapta cu uşurinţă la orice fel de stil de viaţă. Tu ce fel de persoană eşti în funcţie de modul în care strângi pumnul.

1

Eşti o persoană foarte deschisă, sensibilă, cu o imaginaţie bogată, dar ai în acelaşi timp tendinţa de a fi nesigură pe ceea ce trebuie să faci. În plus, vrei cu toată puterea să îi protejezi pe cei din jur, iar uneori chiar exagerezi din punct de vedere al sincerităţii. Dorinţa de a proteja şi de a fi incredibil de sincer s-ar putea ca la un moment dat să te afecteze pe plan profesional, motiv pentru care ar fi cazul să fii puţin mai ponderat.

Nu te pricepi prea bine să îţi exprimi sentimentele, iar dacă tu iubeşti cu toată fiinţa ta pe cineva, s-ar putea ca jumătatea ta să perceapă sentimentele şi trăirile tale doar pe jumătate. Eşti genul de persoană care nu se enervează foarte uşor, lucru ce îi induce în eroare destul de uşor pe cei din jur.

2

Eşti o fire creativă, ai un farmec aparte şi reuşeşti cu uşurinţă să îţi faci prieteni în diferite medii. Eşti generos, inteligent, încrezător şi iei cu uşurinţă ochii celor din jur, dar mai ales eşti muncitor, dedicat, plin de idei şi mereu pus pe fapte.

Eşti destul de sensibil la interior şi îţi este teamă să nu fii rănit, pentru că ai mari aşteptări de la cei din jur. Nu îţi doreşti prea multe, vrei doar ca ceilalţi să te înţeleagă şi să te ia ca atare. Uneori, ai tendinţa să exagerezi cu analizarea lucrurilor, dar mai ales să eziţi în a lua decizii importante pentru viitorul tău.

3

Ai un caracter pe cât de curat, pe atât de complicat. Eşti o fire practică, îţi place tot ce este legat de artă, eşti gânditor, dar uneori îţi faci mult prea multe griji. Eşti inteligent, ai fler, debordezi de armonie, dar când vine vorba de manipulare, nimeni nu îţi poate face faţă.

De cele mai multe ori, alegi să rămâi în tăcere pentru a reuşi să revii pe drumul cel bun şi pentru a lua cele mai bune decizii. Nu este greu să fii înţeles, mai ales pentru că tot ce îţi doreşti este să fii lăsat să îţi trăieşti visul, iar oamenii să te acepte pentru ceea ce eşti. Chiar dacă pe moment pare că te consumi pentru ceea ce se întâmplă în jurul tău, de fapt eşti o fire destul de teatrală, care îi face pe cei din jur să vadă cu totul altceva decât realitatea.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!