More

  Google a început să trimită invitaţiile pentru evenimentul I/O 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă v-ați înregistrat pentru biletul general sau cel academic, care oferă accesul la Google I/O 2016, săptămâna trecută, a venit momentul să verificaţi email-ul. Google a trimis deja primul val de invitații pentru evenimentual anual, care va avea loc între 18 – 20 mai în Mountain View, Calif.

  Invitația are următorul conținut:

  „Felicitări! Ați fost selectat pentru a cumpăra un bilet pentru Google I/O 16. Google  I/O este un festival pentru dezvoltatori și cei din tehnologie. În timpul I/O, vei afla multe lucruri despre cele mai recente inovații ale produselor noastre şi vei avea acces în partea de programare, toate acestea în timpul în care vei schimba păreri cu colegii tăi şi cu inginerii Google.”

  Și asta va însemna probabil mult mai multe informații despre Android N, care a fost lansat sub formă de preview pentru dezvoltatori săptămâna trecută.

  Invitații norocoși vor avea la dispoziţie 24 de ore pentru a-și revendica locul la I/O, timp în care vor trebui să achiziționeze biletul de acces de 900 de dolari sau permisul academic de 300 de dolari.

  În anii precedenți, Google a trimis foarte multe invitații la I/O, dacă nu ai primit una încă, nu îţi face griji, poate ai norocul să te numeri anul acesta printre norocoşi. După ce toate locurile din secţiunea general şi din zona academică vor fi luate, aplicanții respinși vor primi email-ul de respingere la Google I/O.

  Rămânem şi noi cu ochii pe Google şi vă vom ţine la curent cu toate schimbările şi surprizele pe care le pregăteşte gigantul online pentru anul în curs, dar şi pentru 2017.  Până atunci, dacă vreţi să aflaţi mai multe despre Android 7.0 N de la Google, intraţi aici. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.